συντακτική ομάς

Η συντακτική ομάδα του ιστολογίου, ο Σαββάκης Παλαιολόγος Γ΄ και η Έλλη Κομνηνή-Ρακκκά, απολαμβάνουν ένα διάλειμμα, μετά από πολύνεκρη συμπλοκή με κρυφοχρουστσωφικούς κάτττους.

Ο Σαββάκης και η Έλλη, ενώ προσέχουν τον εκδότη τους από τυχόν επίθεση ακελικών πρακτόρων.

 

τζι ας γινεί το γαίμαν μας αυλάτζιιν!

3 σκέψεις σχετικά με το “συντακτική ομάς

  1. Σας βρήκα τυχαία από σχόλιο που κάνατε στο olympia.gr
    Τον κ. Βάσο τον γνώρισα ένα απόγευμα στην Αστόρια, Ν.Υόρκη, στο σπίτι ενός κοινού φίλου. Του Χρήστου Κωνσταντάτου…, πολλά χρόνια πριν.
    Με λύπη παρακολουθώ την διαδρομή των γεγονότων, που αφορούν και την Κύπρο και την Ελλάδα, να κατρακυλούν προς την άβυσσο, με φωτεινή εξαίρεση-διάλειμα, την φωτεινή παρουσία του ήρωα Τάσσου Παπαδόπουλου.
    Εύχομαι ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ και στις δύο χώρες, που κάποτε, ως φοιτητής, συμμετείχα σε διαδηλώσεις και συλλαλητήρια για το άπιαστο όνειρο της ένωσης.
    γιώργος καλαμαράς.

  2. Παρακαλείται ο εκδότης να προστατεύσει τους συντάκτες Σαββάκη και Έλλη από τις επιθέσεις αφιονισμένων πιτσιποπακίων τα οποία είναι συνθετικά και χημικά και μπορεί να πληγώσουν τα ούλα των συντακτών με αποτέλεσμα να μην απολαμβάνουν μετά το μεσημεριανό τους. Είμαι σίγουρη ότι πίσω από τα διαβολικά πιτσιποπάκια κρύβονται οι κάττοι που αναφέρατε.