Charlie Hebdo…

10675772_1562675017308760_7558925511627283296_n

Μουσουλμάνοι πίσω στις πατρίδες σας…

Οι ευρωπαίοι δεν θα έπρεπε να είναι τόσο σοκαρισμένοι από τα τελευταία γεγονότα στο Παρίσι. Η δολοφονία των συντακτών και αστυνομικών στο περιοδικό Charlie Hebdo από εξτρεμιστές ισλαμιστές ήρθε για να επιβεβαιώσει τα αυτονόητα, πως δεν υπάρχει καλό ή κακό Ισλάμ, όπως άλλωστε ούτε καλός ή κακός Χριστιανισμός, αλλά μια σκληρή πραγματικότητα, η αλλοίωση της ευρωπαϊκής δημογραφίας εις βάρος των Χριστιανών και η αναγωγή των μουσουλμάνων σε διεθνείς στρατηγικές μειοψηφίες που, μπορεί σε ένα βαθμό να ενσωματώνονται στις νέες πατρίδες σχεδόν σε όλα, πλην φυσικά τη θρησκεία και την κουλτούρα που κρατούν ως κόρην οφθαλμού με αποτέλεσμα να μετατρέπονται σε μειοψηφίες ή τρομοκρατημένες πλειοψηφίες στις ίδιες τους τις χώρες οι φιλελεύθεροι Ευρωπαίοι σιγά σιγά.

Ως ένα βαθμό καλά να πάθουν, δεν πρέπει να ξεχνάμε τα κακά που έκαναν αυτοί ως αποικιοκράτες στα αραβικά και μουσουλμανικά κράτη και περιοχές. Νοείται ότι πρέπει να πληρώσουν για αυτά τα κακά, όχι με το να δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να σκοτώνουν κάποιοι εξτρεμιστές αβέρτα αθώους πολίτες και να επιβάλλουν τον τρόμο σε ολόκληρη την κοινωνία, αλλά με την οικονομική αρωγή ώστε οι μουσουλμάνοι να επιστρέψουν στις πατρίδες τους με ασφάλεια και με προοπτικές μιας άλλης καλύτερης ζωής και όχι σε νεοαποικιοκρατούμενες συνθήκες, οι οποίες σέρνουν στον θάνατο καθημερινά εκατοντάδες άλλα άτομα και τις οποίες στηρίζουν αυτοί που σήμερα σχίζουν τα ιμάτιά τους για τις ζωές 12 ατόμων στο Παρίσι.

Όσοι δεν είναι τυφλοί ας δουν λιγάκι και τους αριθμούς. Σήμερα στην Ευρώπη ο μέσος όρος γεννητικότητας είναι 1.3, δηλαδή πολύ μακριά από το 2.1 που χρειάζεται η κοινωνία για την αναπαραγωγή της. Με αυτό το δεδομένο, η μισή Ευρώπη, σε 30 χρόνια, θα έχει σε πλειοψηφία τους μουσουλμάνους και τους χριστιανικούς πληθυσμούς γερασμένους και ανίκανους να σταματήσουν το αυτονόητο, θα είναι δηλαδή στα χέρια των ισλαμιστών πολλές πόλεις και χώρες και μάλιστα με δημοκρατικό τρόπο. Το ίδιο ισχύει και για την Ρωσσία, όπου η Μόσχα ήδη μοιάζει με κάποιες ισλαμικές περιοχές, το ίδιο ισχύει και για τις βαλκανικές χώρες και για την Ελλάδα και την Κύπρο, όπου αντιμετωπίζουμε έτσι κι αλλιώς ένα φρικτό πρόβλημα με τους αδελφούς μουσουλμάνους.

Η ισλαμοποίηση της Ευρώπης δεν θα ήταν ίσως τόσο φρικτή εάν η Βόρειος Αφρική και η Μέση Ανατολή ήσαν ταυτοχρόνως και χριστιανοκρατούμενες ενότητες. Εκεί όμως συμβαίνει το αντίθετο. Στην Τουρκία σφάχτηκαν οι Χριστιανοί εδώ και πολλά χρόνια, ενώ στη Μέση Ανατολή εξολοθρεύονται σταδιακώς όπως γίνεται και στην Αφρική. Οι περιβόητες ισότιμες σχέσεις των Ευρωπαίων και ο σεβασμός του άλλου πάνε περίπατο με τη συγκατάθεση των ίδιων των Ευρωπαίων. Σφάζουν οι ισλαμιστές και οργανώνουν πογκρόμ εναντίον των Χριστιανών και οι Ευρωπαίοι κλείνουν τα μάτια τους, όπως τα κλείνουν όταν τα τουρκικά πλοία παραβιάζουν την ΑΟΖ μιας χώρας κράτους-μέλους της Ένωσής τους. Νομοθετούν οι ηλίθιοι Ευρωπαίοι ώστε να μην γιορτάζεται ο Χριστός τα Χριστούγεννα για να μην κακοφανιστούν οι μη Χριστιανοί, την ίδια στιγμή που Τούρκοι, Άραβες και λοιποί μουσουλμάνοι μετατρέπουν τις εκκλησίες μας σε στάβλους και αποθήκες, αφού πρώτα λεηλατούν τα έργα τέχνης.

Είναι καιρός να ανοίξει μια συζήτηση για αυτά τα θέματα, χωρίς ακρότητες, χωρίς τις ηλίθιες θεωρίες των πολίτικαλι κορέκτ τυφλών προοδευτικών και άλλων παγκοσμιοποιημένων φρούτων. Είναι καιρός να δούμε πως θα απαλλαγούμε από τη μάστιγα της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης και της αλλοίωσης του δημογραφικού και κατ’ επέκταση δημοκρατικού χαρακτήρα της περιοχής μας χωρίς να αγνοούμε και τις δικές μας ευθύνες για την κατάντια και το σημερινό χάος στον κόσμο.

Εμείς, που ως εφημερίδα ΕΝΩΣΙΣ ζήσαμε στο πετσί μας την κρατική και κομματική τρομοκρατία, στέλνουμε τα συλλυπητήρια μας στο περιοδικό Charlie Hebdo και ευχόμαστε να μην υποκύψει στην τρομοκρατία και να συνεχίσει το έργο του, όχι μόνο προς το γαλλικό κατεστημένο αλλά και προς την πραγματική απειλή του Ισλάμ για τον κόσμο, κάτι που άλλους αριστερούς τους ξέφευγε εντελώς.

Βάσος Φτωχόπουλλος

Πρώην εκδότης εφ. ΕΝΩΣΙΣ

Advertisements