Φλόγες… | ΕΝΩΣΙΣ Αυγούστου | Αποκάλυψη Τώρα

MIDEAST-JERUSALEM-JEW-KAPPAROT-YOM KIPPUR

Η περιοχή μας φλέγεται. Από τη Γάζα μέχρι τη Συρία, τον Λίβανο και το Ιράκ έως και την Τουρκία και την Περσία ο κόσμος αλληλοσφάζεται σε πολέμους όπου κανείς δεν γνωρίζει ποιος είναι ο εχθρός και ποιος ο σύμμαχος. Ο στρατός του Χαλιφάτου (ΙΣΙΣ), οι Ισραηλίτες, μα και οι Τούρκοι σφάζουν, βομβαρδίζουν, καταστρέφουν από μειονότητες μέχρι χριστιανούς και μουσουλμάνους και όποιον βρουν μπροστά τους. όλοι αυτοί οι σύμμαχοι των Αμερικανών, χωρίς να ξέρουμε γιατί, αλλάζουν στρατόπεδα, αλλάζουν συμμαχίες και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Κανείς δεν μπορεί να προδιαγράψει πού θα σταματήσει το Χαλιφάτο. Θα διαλυθούν εντελώς το Ιράκ και η Συρία; Θα καταστρέψουν τους Τζιχαντιστές οι Αμερικανοί; Θα ιδρυθεί τελικά ανεξάρτητο Κουρδιστάν; Θα αντέξει ο Άσαντ; Δύσκολες οι απαντήσεις. Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Το μόνο που είναι σίγουρο είναι πως από την Τυνησία μέχρι την Περσία ο τόπος είναι ένα ηφαίστειο που εκρήγνυται.

Πρωταγωνιστές σε αυτήν τη λάβα που ξεχύνεται πια παντού οι φονταμενταλιστές ισλαμιστές, οι οποίοι δεν έχουν καμία από τις αρχές και αξίες που διέπουν τη δική μας παράδοση. Είτε φτιάξουν το Χαλιφάτο τους είτε όχι, είναι εδώ για να μείνουν. Ο κίνδυνος για την Κύπρο είναι πια πολύ μεγάλος.

Βρισκόμαστε στο κέντρο της σφηκοφωλιάς και δεν πρέπει να κλείνουμε τα μάτια μας και να νομίζουμε πως δεν μας αφορούν αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Ειδικά τώρα που μάλλον είμαστε καταδικασμένοι να έχουμε σύμμαχους τους Ισραηλίτες – η, τουλάχιστον, να έχουμε καλές σχέσεις μαζί τους, έστω και αν συμπεριφέρονται σαν νεοναζί. Τώρα είναι η στιγμή να αναθεωρήσουμε τις απόψεις μας περί του στρατού και της ασφάλειάς μας. Είναι γνωστό ότι όλοι, κυβέρνηση και αντιπολίτευση, έχουν αδρανοποιήσει το στράτευμά μας σε βαθμό εθνικού εγκλήματος. Κάθε μήνα που περνά, ο στρατός μας αποδυναμώνεται, αποξηλώνεται και ευνουχίζεται. Αυτή η κατάσταση πρέπει να σταματήσει ΑΜΕΣΩΣ. Ο στρατός, όπως και τα ειδικά σώματα ασφαλείας, είναι άμεσα αναγκαίο να ενισχυθεί και να στηριχθεί ποικιλοτρόπως.

Κανείς δεν ισχυρίζεται πως ένας ισχυρός κυπριακός στρατός μπορεί από μόνος του να απελευθερώσει την Κύπρο και τη Μικρά Ασία. Ούτε μπορούμε να τα βάλουμε με τους Αμερικανούς και τους Ισραηλίτες σε περίπτωση που θελήσουν να πάρουν τον πλούτο μας. Μπορεί, όμως, ένας ισχυρός στρατός, με την επανενεργοποίηση του Ενιαίου Αμυντικού Δόγματος, και μαζί με άλλες συμμαχίες, να κόψει τα πόδια οποιουδήποτε θελήσει να αποσταθεροποιήσει την κατάσταση στην Κύπρο. Πέντε τρομοκράτες της ΙΣΙΣ ή της ΜΙΤ ή οποιασδήποτε άλλης οργάνωσης μπορούν να στείλουν τη μισή Κύπρο μέσα στις βρετανικές βάσεις, οι οποίες ευχαρίστως θα τους μετέφεραν στο εξωτερικό. Μία προβοκάτσια των Τούρκων, ειδικά αν δημιουργηθεί ανεξάρτητο Κουρδιστάν, μπορεί να ανατινάξει και την οικονομία μας στον αέρα και την ψυχική μας υγεία. Το διακύβευμα πια είναι να μείνουμε ως Έλληνες στη γη των προγόνων μας και να απελευθερώσουμε τα κατεχόμενα εδάφη μας. Όσοι νομίζουν ότι αυτά μπορούν να γίνουν χωρίς έναν ισχυρό στρατό, ας ρωτήσουν τους νεοαποκτηθέντες φίλους τους, τους Ισραηλίτες.

Advertisements