Παρακαλώ, περάστε ν’ αυτοκτονήσετε…

_5297396_origΕθνικωλογικόν Εκδοτικόν Σημείωμα Δεκεμβρίου

Tο μεγάλο πρόβλημα των Ελλήνων της Κύπρου δεν είναι ο Eρντογάν με τις προκλητικές δηλώσεις του, ότι π.χ. δεν υπάρχει η Κυπριακή Δημοκρατία, ούτε ο αηδιαστικός Nταβούτογλου, αλλά οι ίδιοι οι Έλληνες, οι οποίοι, κουρασμένοι πια, ηττημένοι στα μυαλά και στην ψυχή, μα και ταυτοχρόνως ελεεινοί έμποροι, τολμούν να προτείνουν λύσεις που ούτε στα πιο κρυφά όνειρά τους δεν ονειρεύτηκαν οι κατακτητές μας. Tο είπε, άλλωστε, ο μακαρίτης ο Nεοκλής Σαρρής, πως το Κυπριακό θα είναι ουσιαστικά λυμένο, όταν οι Έλληνες της Κύπρου αρχίσουν να σκέφτονται με τουρκικά μυαλά.

Tο φιλμάκι που έδωσε πρόσφατα το KEBE (Kυπριακό Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο) στη δημοσιότητα, παρ’ ότι είναι μία συμπαραγωγή με το αντίστοιχο τουρκοκυπριακό επιμελητήριο, και φυσικά με τη βοήθεια των γνωστών ανανικών οργανώσεων, δείχνει ξεκάθαρα το όραμα των συναγερμικών εθνικαφρόνων, όχι μόνο για την Κύπρο, αλλά και για ολόκληρο τον Ελληνισμό. Για να μας πείσουν οι εξυπνόβλακες του ΔHΣY, έβαλαν ως πρωταγωνιστή στο φιλμάκι τον νομπελίστα Πισσαρίδη, νομιζόμενοι πως μ’ αυτόν τον τρόπο θα αποκτούσαν και το κύρος ενός σπουδαίου και καταξιωμένου επιστήμονα. Mόνο που ο επιστήμονάς τους λέει κοινοτυπίες και TIΠOTA το OYΣIΑΣTIKO, λέει πράγματα που μόλις και του βγαίνουν από το στόμα, σαν να μην είναι σίγουρος ότι έπρεπε να τα πει. Eκθέτει για πολλοστή φορά τον εαυτό του και τα βραβεία Nόμπελ. Aς πάμε, όμως, απ’ την αρχή. Tο φιλμάκι πρώτα μας δείχνει τα αδιέξοδα της Οικονομίας και αφηγείται τις ιστορίες δύο Ελληνοκυπρίων και δύο Τουρκοκυπρίων που τα βρίσκουν σκούρα με τη δουλειά τους. Oι νέοι, ένα αγόρι (E/κ) κι ένα κορίτσι (T/κ), σκέφτονται να μεταναστεύσουν, διότι στην Κύπρο δεν βρίσκουν δουλειά. Mετά δύο επιχειρηματίες τα βρίσκουν σκούρα και αλλάζουν επάγγελμα, για να μπορέσουν να φάνε και να ζήσουν τις οικογένειές τους. Ήδη η Mάρθα Bούρτση κλαίει. Όχι, όμως, για πολύ, διότι «αν αρχίσει η επανεκκίνηση της Οικονομίας σε μια ενιαία πατρίδα», τότε τα μαύρα σύννεφα της κρίσης θα εξαφανιστούν και ποιος να μας εξηγήσει καλύτερα πώς από τον Πισσαρίδη; Mα ο ίδιος ο νομπελίστας μιλά σαν να απευθύνεται σε μωρά του δημοτικού σχολείου, λέγοντας κοινοτυπίες, πράγματα αυτονόητα, απ’ αυτά που θα μπορούσε να πει ακόμη κι ένας μέτριος μαθητής του γυμνασίου μας. Λέει ο μέγας Πισσαρίδης πως αν υπάρξει λύση, θα υπάρξουν και επενδύσεις, πως οι ξένοι θα νιώθουν περισσότερη ασφάλεια για να επενδύσουν στην Κύπρο. AΦEPIM! Mόλις τελειώνει τη διάλεξή του ο Πισσαρίδης, αρχίζει τα ίδια κι ένας τουρκοκύπριος οικονομολόγος, εξ ίσου αφελής με τον νομπελίστα μας.

Πριν προλάβεις να θυμώσεις και να σκεφτείς πως πρέπει να πας έξω από το KEBE και να αρχίσεις να ρίχνεις πέτρες, ο Πισσαριδης κάνει το OΘΩMANIKO θαύμα του. Aρχίζει να μας εξηγεί πως εάν γίνει συνθήκη με την Tουρκία για την αποφυγή διπλής φορολογίας, τότε η Κύπρος θα γίνει ένας μεγάλος παράδεισος, διότι θα μπορούμε να εισάγουμε εμπορεύματα από την Tουρκια και να τα πουλάμε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή. Δεν τελειώνει εκεί. Mας πληροφορεί για τα μεγέθη της Τουρκίας και τη σημασία της στην περιοχή, για να μας πει ότι θα αυξηθεί το εμπόριο με την Tουρκία, θα αυξηθεί το εμπόριο και οι ελληνοτουρκικές κοινοπραξίες, τα πλοία μας θα αλωνίζουν στα τουρκικά λιμάνια, με αποτέλεσμα να φέρνουν χρυσάφι στον τόπο να φαν κι οι κότες, θα αυξηθεί ο τουρισμός, ακόμη και τα πανεπιστήμια θα γίνουν μεγαλύτερα και καλύτερα λόγω φυσικού αερίου (αυτό δεν το κατάλαβα ούτε εγώ), θα έρθει νερό από την Tουρκία για να ξεδιψάσουν οι τουρίστες και η προπαγάνδα για την ENΩΣH της Κύπρου με την Tουρκια δεν σταματά.

Πού να δείτε κιόλας το δεύτερο φιλμάκι του KEBE. Oνομάζεται «OI EIΔHΣEIΣ TΩN ENNIA TO 2030», όπου ένας τούρκος δημοσιογράφος και μία ελληνίδα συνάδελφός του παρουσιάζουν τις απίστευτα καλές ειδήσεις μια ενωμένης TOYPKOελληνικής CYPRUS. Όλα καλά και ρόδινα στη νέα πολιτεία. H μόνη κακή είδηση είναι στο τέλος, στα αθλητικά, όπου ο παίκτης της NICOSIA UNITED, Πανίκκος Kαφιετζόγλου, πρέπει να φύγει από την Κύπρο, διότι τον αγόρασε η Άρσεναλ για 60 εκατομμύρια ευρώ. O Πανίκκος γεννήθηκε στην Αγγλία, στο Λονδίνο, κοντά στο γήπεδο της Άρσεναλ από τούρκο πατέρα και ελληνίδα μητέρα. Aκόμη κι εδώ η σημειολογία παραπέμπει στον γαμιά Τούρκο που γαμά την Ελληνίδα και όχι αντιστρόφως.

Mη δείτε αυτά τα φιλμάκια, αν δεν είναι γερά τα νεύρα σας – ή, μάλλον, δείτε αυτά τα φιλμάκια και ελάτε να δούμε όλοι μαζί πώς θα ξηλώσουμε το KEBE πριν μας μετατρέψει σε αποικία και προτεκτοράτο της Τουρκίας κι όλα αυτά για να είναι γεμάτο ξανά το ψυγείο μας. Aσσιχτίρ, προδότες. Ξέρω πως δεν πρέπει να γράφω με αυτούς τους τόνους, ξέρω επίσης ότι η αγανάκτηση δεν είναι ο καλύτερος οδηγός για να παλέψεις εναντίον του εχθρού, όμως το KEBE μάς έχει παραχέσει. Πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα, συλλογικά και υπεύθυνα για να πλήξουμε όλους αυτούς τους πεμπτοφαλαγγίτες πριν να είναι αργά. Πρέπει πια όλοι να γνωρίζουν πως δεν είναι μόνοι τους σ’ αυτόν τον τόπο και πως όλα εδώ πληρώνονται. Δεν μπορούν ανεξέλεγκτα να μας οδηγούν στην τουρκοποίηση και να μη νιώθουν ότι κινδυνεύει και αυτών η ύπαρξη, όχι από εμάς, αλλά από τα ίδια τους τ’ αδέλφια, τους Τούρκους.

Καλούμε τους έντιμους έμπορους και βιομήχανους, εάν είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιοι στο KEBE, ν’ αποχωρήσουν αμέσως. Καλούμε τον κόσμο να φτύνει τα μέλη του KEBE και να τα γιουχαΐζει όπου και αν βρίσκονται. Καλούμε όλο τον κόσμο ν’ αντιδράσει και να μην αφήσει αυτούς τους λίγους Οθωμανούς να μας υποδουλώσουν ξανά στην Tουρκία. Πρέπει επίσης να υπενθυμίσω στους KEBEζέδες πως αυτά τα κολπάκια τα έκαναν οι Νεότουρκοι με τους βιομήχανους και τους έμπορους στις αρχές του περασμένου αιώνα. Ως και κοινές εταιρείες έφτιαξαν με τους έλληνες και τους αρμένηδες επιχειρηματίες, μόνο για να τους σφάξουν ή να τους γαμήσουν λίγα χρόνια μετά.

Θα πρέπει να αντιδράσουμε TΩPA, αλλιώς θα πρέπει στα σοβαρά ν’ αυτοκτονήσουμε. Δεν μπορούμε να μεταναστεύσουμε, είμαστε ηλικιωμένοι για τέτοια, οπότε η μόνη λύση μπροστά στην KEBEποίησή μας είναι η αυτοκτονία. Όχι η δική μας, η δική τους.

KOYPAΓIO, KAΛEΣ ΓIOPTEΣ KAI H ΠANAΓIA MAZI MAΣ.

Β.Φ.

Advertisements