Αξιούμεν Ένωσιν…

SOLOMOS SOLOMOU

Τώρα που η Κύπρος έγινε ξανά φτωχή και ο κόσμος, θέλει δεν θέλει, θα αρχίσει να επιστρέφει στα χωριά για να μπορεί να ζήσει, τώρα που η Τουρκία κατέχει τη μισή Κύπρο, η Βρετανία διατηρεί κυρίαρχες Βάσεις και η Γερμανία έχει υποτάξει οικονομικά και την Κύπρο και την Ελλάδα, είναι καιρός να αναθεωρήσετε τις θέσεις σας και να υιοθετήσετε τις δικές μας, για ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Πολλοί πίστεψαν πως το ΕΝΩΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ τέλειωσε οριστικά με το Σύνταγμα της Ζυρίχης. Ανοησίες. Τα εθνικά ζητήματα τελειώνουν μόνον όταν οι λαοί είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. Είναι πια πασιφανές σε όλους πως ο Ελληνισμός μόνο ενωμένος μπορεί να μας βγάλει από την κρίση. Και για να βγούμε από την κρίση πρέπει ν’ αλλάξουμε μυαλά, ν’ αλλάξουμε αξίες, ν’ αλλάξουμε μοντέλα διαχείρισης της κρίσης. Πρέπει ν’ αλλάξουμε πίστη και, από ηλίθιοι καταναλωτές και λαϊφσταϊλίστες, να επιστρέψουμε στον αγριορωμιό, που ξέρει πού πατά και πού πηγαίνει, που ξέρει να κάμνει το λλίον πολλύν, που ξέρει να βάλει τον σταυρόν του, που ξέρει τι είναι η ΘΥΣΙΑ και δεν δέχεται τίποτε άλλο παρά την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Το ζήτημα της ΕΝΩΣΗΣ δεν είναι για το μέλλον. Είναι ζήτημα που μπαίνει τώρα, διότι μόνο με αυτό μπορούμε πια, ενωμένοι οι Έλληνες, να δείξουμε τη θέλησή μας να ζήσουμε αλλιώτικα. Τώρα είναι αναγκαίο όσο ποτέ, και μάλιστα και για πρώτη φορά, Λευκωσία και Αθήνα να συντονιστούν – όχι άλλα να κάνουμε εδώ κάτω και άλλα να κάνει η Αθήνα. Μαζί, Λευκωσία, Αθήνα και ο υπόλοιπος Ελληνισμός να συντονιστούμε σ’ ένα ΕΝΙΑΙΟ εθνικοαπελυθερωτικό κίνημα ΕΛΛΗΝΙΚΟ, με ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ιδέες και με ΕΛΛΗΝΙΚΑ συμφέροντα. Να παλέψουμε για την αποτίναξη του ξένου και ντόπιου ζυγού. Όσοι νομίζουν πως το κρατίδιο της Ζυρίχης, ειδικά με Κυπραίους όπως οι σημερινοί, μπορεί να τα βγάλει πέρα με τους πολλαπλούς εχθρούς εδώ, στη σφηκοφωλιά της Ανατολικής Μεσογείου, χωρίς την Ελλάδα και άλλους συμμάχους, που εμείς όμως θα καθορίσουμε, ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ ή εξυπηρετούν την τσέπη τους και μόνο.

Εμπρός, λοιπόν, να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω από την Ελλάδα!

Εμπρός, λοιπόν, να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω από την Κύπρο…

Όσοι πιστοί και ορθόδοξοι προσέλθετε.

Εφ. ΕΝΩΣΙΣ

Advertisements

2 thoughts on “Αξιούμεν Ένωσιν…

  1. Παράθεμα: Αξιούμεν Ένωσιν… | manifestomag

  2. Παράθεμα: Αξιούμεν Ένωσιν… | Ευβοιότοπος

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.