Μπάτσε Γουρούνι Δολοφόνε

Police stand guard as demonstrators protest over a massive blast in a munitions dump which killed 12 people and destroyed Cyprus's largest power station, in Nicosia

Έσκισε τα ιμάτιά του ο Χριστόφιας για τα κατορθώματα της αστυνομίας ΤΟΥ στην Πάφο χθες κατά τις συμπλοκές των οικοδόμων με τους απεργοσπάστες. Εδώ δεν σχολιάζουμε ούτε την απεργία ούτε τα μέτρα της αστυνομίας. Σ’ αυτό το μικρό σημείωμα απλώς θέλουμε να αναδείξουμε ξανά την υποκρισία και την αλλοπρόσαλλη πολιτική του Δημήτρη Χριστόφια.

Όταν τον Ιούλιο του 2011 στις καθ’ όλα ειρηνικές εκδηλώσεις των πολιτών για την τραγωδία στο Μαρί έστελνε την αστυνομία του να δώσει το ξύλο της χρονιάς, οι μπάτσοι ήσαν τότε τα καλά παιδιά, ήσαν τα όργανα της δημοκρατίας που έδερναν τους φασίστες, οι οποίοι ήθελαν να κάνουν πραξικόπημα.

fasistas-ise-kai-fenesai

Τότε ειπώθηκε και το σύνθημα «ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ». Δυστυχώς ΔΕΝ ειπώθηκε το σύνθημα «ΜΠΑΤΣΕ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΔΟΛΟΦΟΝΕ». Κάποιοι από εσάς μπορεί να κακοφανιστείτε με αυτό το σύνθημα, το οποίο δεν πρέπει να λέγεται για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Σας υπενθυμίζω όμως ότι ο Χριστόφιας δεν υπήρξε Πρόεδρος της Δημοκρατίας αλλά πρόεδρος μερίδας ακελικών και τίποτα άλλο.

Τώρα όμως που χρειάζεται όσους ψήφους περισσότερους για τον Μαλά, για να μην φανεί η δική του γυμνία, τα βάζει με τους «μπάτσους», ελπίζοντας να ταυτιστεί ακόμη περισσότερο με κάποιους ομονοιάτες, οι οποίοι ως γνωστόν έχουν για αγαπημένο σύνθημά τους το ΑCAB, δηλαδή ALL COPS ARE BASTARDS, τουτέστιν Όλοι οι μπάτσοι είναι μπάσταρδοι. Εμείς δεν είμαστε τόσο απόλυτοι, ούτε λέμε ότι όλοι οι μπάτσοι είναι γουρούνια (είναι προσβολή για τα γουρούνια) και ούτε λέμε ότι όλοι οι ακελικοί είναι και μπάτσοι και γουρούνια και δολοφόνοι. Λέμε μόνο πως ο Χριστόφιας απέδειξε πέραν πάσης αμφιβολίας πως είναι και τα τρία.

Advertisements