Ο ΡΕ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΦΕΥΓΕΙ…Ας πάει στ’ ανάθθεμαν!

Εθνικωλογικόν Εκδοτικόν Σημείωμα (ΕΝΩΣΙΣ Ιανουαρίου 2013)

moytza kon

 Ο Ρε Χριστόφιας φεύγει και εύχομαι να πάει στ’ ανάθθεμαν

κι αυτός και οι υπόλοιποι αχαΐρευτοι συνεργάτες του.

Δεν νιώθω καμιά ντροπή που μιλώ έτσι

για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

 

Είναι θέλημα Θεού που ακόμα υπάρχουμε σ’ αυτόν τον τόπο. Ο Ρε Χριστόφιας, ο κατά γενική διαπίστωση χειρότερος των χειροτέρων Προέδρων αυτής της Δημοκρατίας, έκανε ό,τι μπορούσε για να μας εξαφανίσει. Ακόμη και τα χέρια του με αίμα έβαψε, για να ικανοποιήσει τον άκρατο εγωισμό του και τη φιλήδονη κομματική του ιδιότητα. Διέλυσε τον κρατικό και ημικρατικό μηχανισμό, διορίζοντας τον κάθε άσχετο, με μόνο κριτήριο όχι μόνο την ακελική του ταυτότητα, αλλά, κυρίως, την πίστη του προς τον ίδιο τον Ρε Χριστόφια. Μέχρι και ανθρώπους που δεν ξέρουν να γράψουν το όνομά τους διόρισε στο δημόσιο, ώστε φεύγοντας ν’ αφήσει, αν μη τι άλλο, ακελικοχριστοφικούς σε όλους τους τομείς της εξουσίας.

Διέλυσε φυσικά και την οικονομία, όχι λόγω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, αλλά λόγω ανικανότητας, στενοκεφαλιάς και άρνησης να κατανοήσει ότι είναι Πρόεδρος μιας ευρωπαϊκής χώρας και όχι του καφενέ των λαϊκών οργανώσεων στο Τζιίτιν. Διέλυσε και τις ελπίδες και τα οράματα ενός λαού που, βγαίνοντας αλώβητος από το Σχέδιο Ανάν, πίστεψε πως ήταν δυνατό να χαράξουμε μιαν άλλην πορεία, μιαν πορεία προς την απελευθέρωσή μας και τον αυτοκαθορισμό μας, και ως Έλληνες και ως πολίτες ενός ευρύτερου ευρωπαϊκού συνόλου. Τώρα, μετά από πέντε χρόνια στενοκέφαλου κομπιναδόρικου αυταρχισμού, όχι μόνο μαζεύουμε τα ευρώ μας για να μην πεινάσουμε, αλλά, τρομοκρατημένοι, αναμένουμε τις εκλογές και τα Μνημόνια για να δούμε τα υπόλοιπα θηρία που θα αμολήσουν για να μας κατασπαράξουν και τα οποία ίσως μας δώσουν και το τελικό χτύπημα.

Τέτοια διακυβέρνηση, σαν και αυτήν του κομμουνιστή Χριστόφια, δεν πρόκειται να ξαναζήσουμε. Το ΑΚΕΛ, έστω και μεταλλαγμένο, θα ζοριστεί να επανέλθει στις παλιές δόξες του, παρότι πολλοί είναι οι αφελείς που νομίζουν πως έχει πεθάνει εντελώς. Το ΑΚΕΛ δεν είναι απλώς ένα κόμμα, είναι τρόπος ζωής, είναι το 80% του κυπριακού Ελληνισμού, είναι η μεγάλη μάζα της δεξιάς και της αριστεράς που το μόνο που τη νοιάζει είναι το υψηλό βιοτικό επίπεδο και τα ντάνσινγκ γουίθ δε μπλοντς. Ας ελπίσουμε ότι το άλλο 20% του κυπριακού Ελληνισμού θα αδειάσει το ΔΗΣΑΚΕΛ και τον απάτριδα συντηρητισμό του, όπως έκανε και άλλες φορές. Ας ελπίσουμε πως το 20% θα ξανακατέβει στους δρόμους και θα ανατρέψει τα δεδομένα εκείνων των «ελεύθερων πολιτών» που θέλουν να ζήσουν χωρίς ταυτότητα, σαν ένα τουρλού τουρλού μαζί με τ’ αδέλφια τους, τους Τουρκοκύπριους, τους Τούρκους, τους έποικους και όλα τα άλλα οθωμανικά και μουσουλμανικά ξαδέλφια τους.

Ο Ρε Χριστόφιας φεύγει και εύχομαι να πάει στ’ ανάθθεμαν και αυτός και οι υπόλοιποι αχαΐρευτοι συνεργάτες του. Δεν νιώθω καμιά ντροπή που μιλώ έτσι για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Τον ΑΚΕΛικό που πιστεύει πως ζούμε σε μιαν άδικη κοινωνία και θέλει να την αλλάξει με βάση το δικό του όραμα, τον σέβομαι και δεν θα τολμούσα ποτέ να φτάσω στο σημείο να τον βρίζω, όμως τον ΑΚΕΛικό που δεν δούλεψε ποτέ στη ζωή του, που λέει ψέματα, που είναι απατεωνίσκος και εξυπνόβλακας και εγωίσταρος του κερατά και βλάκας από πάνω και λίγο πιο πάνω, που είναι ανίδεος γι’ αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο και συν τοις άλλοις ζει σαν αστός του χειρίστου είδους και προπαγανδίζει τη δικτατορία του προλεταριάτου, ΧΕΣΜΕΝΟ τον έχω. Αυτός είναι ο Χριστόφιας, αυτοί είναι οι συνεργάτες του Χριστόφια.

Θα ντρεπόμουν να ζω με τα εκατομμύρια, όταν οι σύντροφοί μου ζουν με 700 και 800 ευρώ. Θα ντρεπόμουν να έχω το υφάκι του Συλικιώτη και του Στεφάνου και του Μαλά, όταν κάθε μήνα κλείνουν δεκάδες μαγαζιά και εκατοντάδες είναι οι άνεργοι και ακόμη περισσότεροι είναι αυτοί που δεν τα βγάζουν πέρα. Η νομενκλατούρα του ΑΚΕΛ θα έπρεπε να ντρέπεται και όχι εμείς. Οι σκατάες, όμως, όχι μόνο δεν ντρέπονται, μας χέζουν κι από πάνω, όπως οι «ένδοξοι» πρόγονοί τους, οι ΣΚΑΤΑΕΣ των Εγγλέζων, που ήσαν επαγγελματίες «καθάρματα» που τα έπαιρναν από τους Εγγλέζους για να χέζουν στις αλυκές και στις λιμνούλες της θάλασσας πάνω στο άλας, για να μην το μαζεύει δωρεάν ο λαός.

Τέτοιοι ΣΚΑΤΑΕΣ είναι οι ΑΚΕΛικοί κυβερνώντες. Τέτοιους σκατάες δεν τους σεβόμαστε, έστω κι αν έχουν υψηλό αξίωμα. Τέτοιους ΣΚΑΤΑΕΣ τους κυνηγάμε μέχρι να τους εξολοθρέψουμε και να τους στείλουμε εκεί όπου ανήκουν, στον σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας. Δεν είναι τυχαίο που ακόμη και πολλοί ΑΚΕΛικοί σιχάθηκαν τον Χριστόφια και τους συνοδοιπόρους του. Δεν είναι μόνο το Μαρί ούτε το κιλίκκιν της οικονομίας, είναι κυρίως το υφάκι του αλάνθαστου ηγέτη που όλα τα κάνει στην εντέλεια, που για όλα φταίνε κάποιοι άλλοι, ενώ ακόμη και ο πιο αστοιχείωτος καταλαβαίνει πως για όλα φταίνε αυτοί που κυβερνούν και όχι οι αποδιοπομπαίοι τράγοι του Χριστόφια.

Τον Χριστόφια ΟΛΟΙ τον μίσησαν και κανείς ΔΕΝ τον αγάπησε. Θα φύγει ως ο πιο μισημένος ηγέτης όλων των εποχών. Θα φύγει και δεν θα έχει πει ούτε ένα συγγνώμη. Τέτοιο κάθαρμα μας κυβερνούσε τόσα χρόνια. Θα φύγει χωρίς να έχει κάνει ούτε ένα καλό σ’ αυτόν τον τόπο, μα το χειρότερο είναι ότι θα φύγει όχι μόνο αφήνοντας πίσω του συντρίμμια, αλλά πιθανόν να είναι και η αιτία που ο επόμενός μας Πρόεδρος θα είναι η άλλη εκδοχή του, η δεξιά, ο Ρε Αναστασιάδης. Ο Θεός να μας φυλάει…

Β.Φ.

Advertisements