Οι ξημαρισμένοι του ΑΚΕΛ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ (Της εφ. ΕΝΩΣΙΣ)

-215ον-

grivas

Η απόφαση του Προεδρικού να αποκαταστήσει τα ονόματα των «αδίκως δολοφονηθέντων» του 56-58 (sic) επιβεβαιώνει ότι το ΑΚΕΛ συνεχίζει να είναι όχι μόνο το πιο προδοτικό οργανωμένο σύνολο του κυπριακού Ελληνισμού, αλλά και το πιο ηλίθιο, άρα και το πιο επικίνδυνο για τον λαό και τον τόπο.

Εμείς, εδώ και πολλά χρόνια, γράφουμε και παρακαλούμε τα οργανωμένα σύνολα των Αγωνιστών να δώσουν στη δημοσιότητα τα ονόματα των 2-3 αθώων θυμάτων του 55-59. Τα θύματα αυτά δεν μπορούν να αμαυρώσουν τον Αγώνα της ΕΟΚΑ, όπως δεν μπορεί να τον αμαυρώσει ο κάθε γενίτσαρος της Κύπρου. Όμως παρ’ όλ’ αυτά, οι Αγωνιστές οφείλουν να πουν ποιοι πήγαν άδικα και ταυτόχρονα να απολογηθούν κιόλας, για να κλείσει μια για πάντα αυτό το θέμα. Φυσικά δεν είμαστε ηλίθιοι. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι άνθρωποι που έλαβαν την εντολή να σκοτώσουν μπορεί και να ζουν ακόμη, αλλά δεν είναι σωστό να υποστούν τις συνέπειες επειδή υπάκουσαν σε διαταγές και έπραξαν αυτό που θεωρούσαν καθήκον τους. Ούτε είναι σωστό, επίσης, να δοθούν στη δημοσιότητα όλες οι μαύρες πτυχές των υπολοίπων, που όντως πρόδωσαν. Αυτό, πάλι, για το καλό των οικογενειών τους.

Το θράσος του υπουργικού, που, μαζί με το ΑΚΕΛ, προσπαθεί να συσπειρώσει το κόμμα με αυτό του το τέχνασμα, φτάνει στα όρια μιας δεύτερης προδοσίας, εκ μέρους αυτή τη φορά των σημερινών αριστερών, που ακόμη να καταλάβουν πως η Ιστορία έχει δικαιώσει τους Αγωνιστές και όχι τους προσκυνημένους.

Το κόμμα, και συσπειρωμένο να είναι, θα καταποντιστεί στις εκλογές, διότι μόνο οι μονολιθικοί κρετίνοι του ΑΚΕΛ μπορεί να πιστέψουν στις αγνές προθέσεις των Χριστόφια και ΣΙΑ. Η ΕΟΚΑ θα δοξάζεται εσαεί σ’ αυτόν τον τόπο. Κανένα ΑΚΕΛ και κανένα υπουργικό σουργελο-συμβούλιο δεν μπορεί να αναιρέσει αυτήν την πραγματικότητα. Οι γελοίοι μιλούν για το 56-58, δηλαδή για τα χρόνια που έλειπε ο Μακάριος, για να τα ρίξουν όλα στον αγαπημένο αποδιοπομπαίο τράγο τους, τον Γεώργιο Γρίβα Διγενή. Τον Γρίβα του 55-59 δεν μπορούν να τον εξουδετερώσουν, ό,τι και να κάνουν. Ούτε το μικρό του νυχούιν δεν μπορούν να αγγίξουν.

Οι βλάκες του ΑΚΕΛ άνοιξαν τον δρόμο για την περαιτέρω συρρίκνωσή τους. Ενίσχυσαν τη συσπείρωση του Αναστασιάδη και έδωσαν την ευκαιρία στον Λιλλήκα, εάν φανεί έξυπνος και την πάρει, να ψαρέψει ψήφους και από τη δεξαμενή του ΔΗΣΥ. Από τώρα και στο εξής ό,τι κάνει το ΑΚΕΛ θα είναι λάθος. Όλοι μαζί τώρα οφείλουμε να τους δώσουμε την κλωτσιά που τους αξίζει, έτσι για να φύγουν μια για πάντα απ’ αυτόν τον τόπο. Ο τόπος χρειάζεται Έλληνες και όχι γενίτσαρους.

Advertisements