Αναρχογκρίζοι λύκοι

Πριν από λίγες μέρες, με αφορμή την επίσκεψη του Ντεβλέτ Μπαχτσελί, αρχηγού των γκρίζων λύκων στη Θεσσαλονίκη, δύο Κύπριοι φοιτητές της ΠΕΟΦ έφαγαν το ξύλο της χρονιάς τους, όχι από τους μπάτσους ούτε από πράκτορες της ΜΙΤ, αλλά από «Έλληνες αναρχικούς». Το ξύλο έπεσε φυσικά σε κάποια στενά δρομάκια μακριά από τον χώρο της διαδήλωσης-διαμαρτυρίας που οργάνωσαν οι Κύπριοι φοιτητές μαζί με Κούρδους και αλλά θύματα των γκρίζων λύκων. Γράφω τους «Έλληνες αναρχικούς» σε εισαγωγικά, διότι ούτε Έλληνες είναι ούτε αναρχικοί. Οι αναρχικοί που ήξερα εγώ και επαναστάτες ήταν και τα δίκαια των λαών υποστήριζαν. Προπάντων, όμως, είχαν κοινόν νουν και ήξεραν να ξεχωρίζουν τα φασιστοειδή των γκρίζων λύκων από τους εθνικούς επαναστάτες. Οι «Έλληνες αναρχικοί» δυστυχώς διαλέγουν και συμμαχούν με τους γκρίζους λύκους και δέρνουν Κυπρίους. Το αντεθνικό κλίμα που είναι διάχυτο στην ελληνική κοινωνία των αστόπαιδων τους βοηθά προς το παρόν. Τώρα τους φακκά στα κούτελα η επιθυμία των Κυπρίων για απελευθέρωση και όχι η επιθυμία των γκρίζων λύκων να μην αφήσουν ζωντανό κανέναν λαό στη Μικρά Ασία πλην των Νεότουρκων, αύριο μπορεί και να τους δούμε μαζί με τους γκρίζους λύκους να δολοφονούν εν ψυχρώ έναν άλλον Ισαάκ ή Σολωμού σε κάποιο στενό δρομάκι φυσικά, και όχι σε ανοιχτούς χώρους.

Το γεγονός ότι στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η Χρυσή Αυγή δεν δικαιολογεί τίποτα. Η ΠΕΟΦ δεν κάλεσε τη Χρυσή Αυγή και στο κάτω κάτω της γραφής εάν οι «Έλληνες αναρχικοί» είχαν αρχίδια, έστω και νεοαναρχικά όφειλαν να πάνε να δώσουν το ξύλο ανοιχτά, εκεί που βρισκόταν η Χρυσή Αυγή, και όχι στα στενάκια όπου βρέθηκαν απομονωμένοι δύο Κύπριοι.

Φυσικά εδώ μπαίνει και ένα άλλο ζήτημα. Το ζήτημα της αυτοάμυνας έναντι των ορδών των εδώδιμων γκρίζων λύκων. Είναι καιρός και για την ΠΕΟΦ και για τις άλλες αντικατοχικές εθνικές παρατάξεις και για τη μάζα των εθνικά σκεπτόμενων Ελλαδιτών φοιτητών να αυτοοργανωθούν για να αντιμετωπίσουν τα παιδιά που αρέσκονται στο να δέρνουν. Η τρομοκρατία των λεγόμενων αναρχικών πρέπει επιτέλους να σταματήσει. Οφείλω να αναφέρω ότι στην Κύπρο ούτε καν έχουν αρχίσει οι εδώ αναρχικοί, διότι πρώτον δεν τους επιτρέπουν τα συνολάκια τους να τρέχουν γρήγορα και δεύτερον επειδή γνωρίζουν ότι αν αρχίσουν, δεν θα έχουν να κάνουν με αρνάκια, αλλά με ένα υπαρκτό εθνικό κίνημα που ξέρει πολύ καλά και να αμύνεται και να δέρνει.

Β.Φ.

Advertisements