Τι είπαν οι διάφοροι Ομονοιάτες όταν ο Χιώτης απέκρουσε το πέναλτυ του Μπάστος…

ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ: Ππππουστοκαλαμαράες! Ζαττίν εν τούτοι που μας εκαταστρέψαν!

ΣΥΛΙΚΙΩΤΗΣ: Όι γαμώ το! Καλλύττερα να με γαμούσαν πέντε μαύροι!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΣΩΤΗΡΟΥΛΛΑ: Γιατί, εμείς εν έχουμε ψυσιή;

ΕΡΣΗ: Εν ημπορώ άλλον! Αλόπως εν να πάθω κλιμακτήριον πάλε.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ: Μάμμα, δαμέ ο κόσμος χάνεται τζι εσένα ο νους σου εν πας στο πράμαν του παπά μου!

ΑΝΤΡΟΣ: Καθόλου δεν επηρεάζει τα ποσοστά του κόμματος αυτή η απόκρουση, ούτε θυμάμαι το πράμαν του Χριστόφια, ούτε το δικό μου. Τι ωραία που είναι εδώ στο δάσος! Νομίζω επέλλανα.

ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΗΣ: Εγαμήσαν μας, εγαμήσαν μας, εγαμήσαν μας. Κάτσε μετά που τούτο να γιάνει ο κώλος μας.

ΚΑΖΑΜΙΑΣ: Μετά που τόσο γαμήσι, ρε Νίκο, που να τολμήσω τωρά να βάλω τζι άλλους φόρους.

ΓΚΙΟΥΡΟΒΑ: Να παν στ’ ανάθθεμα οι ππουστοκαλαμαράες, να πάσιν ποτζιεί να παίζουν, να πιάννουν 700 ευρώ να δούμεν αν τους αρέσκει. Που να παττίσουν τέλεια τζιαι να τους πιάουν την Θράκην οι Τούρτζιοι τζιαι την Μακεδονίαν οι Σκοπιανοί τζιαι την Ήπειρον οι Αλβανοί τζιαι πουτάνα που εν να ξαναπάει στην Αθήνα για ψώνια.

ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ: Εταράξεν πριν σιουττάρει ο Μπαστός πρέπει να γίνει επανάληψη του χτυπήματος. Μα εν στραός ο διαιτητής ολάν;

ΚΟΥΚΟΥΜΑ: Έτσι αγγούριν μες στον κώλον έσιει τζιαιρόν να φάμεν!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ: Συντρόφισσα, ας μην μεμψιμοιρούμεν, ας το απολαύσουμε με την ελπίδα ότι του χρόνου θα πάρουμε εκδίκηση.

ΣΤΕΦΑΝΟΥ: Τετέλεσται. Εφάμεν, ήπιαμεν τζιαι ό,τι έπιαεν ο κώλος μας. Αν δεν πιάσουμεν τζιαι το πρωτάθλημα ούτε που εν να ξαναδούμεν τούντο προεδρικό.

ΔΑΜΙΑΝΟΥ: Θκιάολε μαύρε, θκιάολε μαύρε, λαλώ σας το, αν μου πει λέξη ο Κουλίας αύριο εν να τον κάμω άχρηστο που το ξύλο, τζιαι εμένα να μεν με λαλούν Δαμιανό!

ΕΥΑΓΟΡΟΥ: Ηρέμησε ρε Θουκυδίδη, τωρά χρειαζούμαστεν καθαρά μυαλά να διαχειριστούμε τη μεγαλύτερη στην ιστορία μας κρίση.

ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ: Μα εκαταλάβετε είντα μπου μας εκάμαν οι φασίστες; Εκαταλάβετε ότι εν να κάμουμεν άλλο 30 χρόνια να μπορούμεν να κάτσουμεν; Εκαταλάβετε ότι τελειώνουν ούλλα τωρά; Πως εν να αντικρίσω αύριο τον μισκίνην τον Αναστασιάδην τζιαι είντα μπου εν να πω στον ζαόμματον τον Νεοφύτου, που κάθε λλίον εν να με ρωτά αν είδα την διαδικασία των ππέναρτυ, τζιαι αν με ρωτήσει το Συλλουρούιν ποιον που τα τέσσερα που έβαλεν το ΑΠΟΕΛ ήταν το καλλύττερο εν θα του πω το μιαλλύττερον ρε χτιτζιάρη τζιαι να μεν ξαναπατήσει στο εθνικό συμβούλιο; Άπαναϊα μου, πονεί με ο κώλος μου, φέρτε μου γιατρόν, φέρτε αγγουροφκάρτην, φέρτε μου τον Μιρτιάδην δαμέ τζιαι τον Λάρκον τζιαι ούλλους τους παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ναι, τζιαι τους μαύρους, φέρτε τους ούλλους να φκάλουν τ’ αγγούρκα που τον κώλον μας με το να πιάουν το πρωτάθλημα, αλλιώς έσιει τζιαι Σιβηρίαν τζιαι, ρε Στέφανε, πιάσ’ τους τζιει πας στο ΡΙΚ, όι κάθε λλίον να δείχνουν τες αποκρούσεις του Χιώτη διότι… ααα μάστρε Εζεκία έρκουμαι…

Advertisements