Διαβάστε ποιοι πάλεψαν για την ακύρωση της συναυλίας Τζένιφερ Λόπεζ στα κατεχόμενα το 2010 και την σημασία των αγώνων σε επίπεδο βάσης και όχι ηγεσίας

Για να θυμούμαστε…

ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ
 
Διαβάστε  ολόκληρο το ιστορικό στους συνδέσμους:
 
 
Η φωτογραφία που συνόδευε την αποκλειστική ανακοίνωση της εταιρίας ΤΜΖ στις 8 Ιουλίου 2010 για την ακύρωση της παρουσίας Λόπεζ στα κατεχόμενα.

Αφιέρωση

Αφιερώνεται στον συμπατριώτη μας Νικόλαο  Τανέρη (καταγωγή εκ Κωνσταντινουπόλεως) για την διαχρονική προσφορά του για τα δίκαια της Κύπρου μας.

Αφιερώνεται σε όλες εκείνες τις 20 και πλέον χιλιάδες συμπατριωτών μας και υποστηρικτών των δικαίων μας ανά την υφήλιο, γνωστούς και άγνωστους, δικούς μας και ξένους, που ανταποκρίθηκαν τόσο ζεστά, μαζικά και άμεσα και συνέτειναν στο ποθητό αποτέλεσμα.

Η ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ  ΑΚΥΡΩΣΕ!

Μια ανεπανάληπτη διαφώτιση για το Κυπριακό

Ιστορικό αφιέρωμα για το πως αποτράπηκε η επίσκεψη Τζένιφερ Λόπεζ στα κατεχόμενα 20 Ιουλίου 2010

Η πρώτη και μεγαλύτερη επιτυχής εκστρατεία διαφώτισης ανά την υφήλιο για το Κυπριακό από το 1974 μέχρι σήμερα, τεκμηριωμένα υπήρξε η εκστρατεία τον Ιούλιο του 2010  ενάντια στην κάθοδο της λατινο-αμερικανίδας διάσημης ανά το παγκόσμιο καλλιτέχνιδας Τζένιφερ Λόπεζ στα κατεχόμενα.  Όπως είχαν προγραμματίσει οι Τουρκοκύπριοι και η Άγκυρα.

Γι’ αυτό, για ιστορικούς λόγους, οφείλω να καταθέσω τα ιστορικά αυτά γεγονότα για ευρύτερη γνώση τόσο για να εκτιμηθεί η συλλογική προσπάθεια που έγινε τότε,  όσο και για να παραδειγματίσει ότι όταν υπάρχει η θέληση και η επιμονή υπάρχει και ο τρόπος. Πόσο μάλλον τώρα που υπάρχει και η τεχνολογία,  που μας βοηθά και πρέπει να την εκμεταλλευθούμε για τα εθνικά μας συμφέροντα.

Προτού επεκταθώ όμως στην ιστορική αναδρομή της εκστρατείας εκείνης, πρέπει να δώσω την εικόνα που επικρατούσε την περίοδο 2009 -2010. Μια περίοδο όπου οι…  ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟN ΣΥΝΔΕΣΜΟ εδώ:

http://fanoulla.koukouvagia.com/?p=139

Advertisements