Δεν Ξεχνώ…Της «ΕΝΩΣΗΣ» Ιανουαρίου

Από το τέλος του αγώνα της ΕΟΚΑ μέχρι σήμερα, πολλοί αγωνιστές του εθνικοαπελευθερωτικού μας αγώνα, επώνυμοι και ανώνυμοι, στάθηκαν ΛΕΒΕΝΤΕΣ σε όλους τους μετέπειτα αγώνες του λαού μας. Άλλοι όμως εξαργύρωσαν πλουσιοπάροχα τη συμμετοχή τους στον αγώνα και πολλές φορές ταυτίστηκαν με ξένα ή καθαρά προσωπικά συμφέροντα, παρά με το συμφέρον του λαού μας. Μερικοί μάλιστα πήραν και οφίτσια σε στρατόπεδα που πολέμησαν τον αγώνα όπως τα στρατόπεδα των αγγλόφιλων και του ΑΚΕΛ. Άλλοι πάλι έφτασαν σε σημείο να αυτοαναιρεθούν υποστηρίζοντας ότι λάθος έπραξαν τότε και πως σήμερα η μόνη λύση είναι η ρεαλιστική λύση του ΔΗΣΥ!

Σήμερα, έφτασε η ώρα όπου οι αγωνιστές της ΕΟΚΑ καλούνται ξανά να παίξουν έναν ακόμη σπουδαίο ρόλο στη σωτηρία αυτού του τόπου. Καλούνται μονιασμένοι να ξαναβρεθούν και να ασκήσουν όλες τις πιέσεις που μπορούν ώστε ο ανθυποψήφιος του ΑΚΕΛ να είναι ένας και όχι ο Αναστασιάδης, αλλά ένας δικός τους και δικός μας εκλεκτός ο οποίος θα αναμετρηθεί και θα κερδίσει τον υποψήφιο του ΑΚΕΛ. Εάν ο Αναστασιάδης δεν πειστεί να αποσυρθεί τότε πρέπει οι αγωνιστές να προχωρήσουν όλοι μαζί, καταδικάζοντας τον Αναστασιάδη και τον ΔΗΣΥ και ταυτόχρονα να καλέσουν τον κόσμο του ΔΗΣΥ να ψηφίσει τον δικόν τους υποψήφιο.

Καλούνται σήμερα οι αγωνιστές να γράψουν άλλη μια λαμπρή σελίδα στην ιστορία τους όπως έκαναν με τον αγώνα, όπως έκαναν σε όλη τους τη ζωή, όπως έκαναν και στην καταψήφιση του σχεδίου Ανάν για να σταματήσει επιτέλους αυτή η κατρακύλα των προδοτών του αγωνα του 55-59.

Οι αγωνιστές της ΕΟΚΑ, μαζί με τον Βάσο Λυσσαρίδη και τους άλλους αγωνιστές του Πενταδακτύλου και της Ομορφίτας  63-64, του 67, και τους αγωνιστές κατά της τούρκικης εισβολής, δηλαδή όλους αυτούς τους Έλληνες που έδωσαν τις μάχες σώμα με σώμα για να είμαστε όλοι εμείς ελεύθεροι, καλούνται ξανα να μας σώσουν. Μόνο αυτοί έχουν το κύρος και την σοφία και την μαχητικότητα και το ήθος για να ηγηθούν ενός τέτοιου αγώνα για την απομάκρυνση του Αναστασιάδη από την Προεδρία και για την υποστήριξη ενός τρίτου υποψηφίου που θα φέρει την νέαν ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ πνοή σ’αυτόν τον τόπο.

ΕΟ μωρέ ΕΟΚΑ όλα τα παιδιά…..

Β.Φ .

Advertisements