ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Χρόνια πολλά σύντροφοι και συναγωνιστές. Το 2012 θα είναι μια άλλη σκληρή χρονιά. Εμείς θα είμαστε εδώ, «ελιές τζιαι τερατσιές πάνω στον ρότσον τους», για να υπερασπίσουμε την εθνική μας ανεξαρτησία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Μόνο ως Έλληνες μπορούμε να αντισταθούμε στις ορδές της Ευρώπης και της Τουρκίας.

Μείνετε μακριά από τους μύθους του φυσικού αερίου. Βρωμούν. Μία Κύπρος – Σιγκαπούρη θα είναι χειρότερη κόλαση από την ολοκληρωτική κατοχή. Την ΕΛΛΑΔΑΝ ΘΕΛΟΜΕΝ ΚΑΙ ΑΣ ΤΡΩΓΩΜΕΝ ΠΕΤΡΕΣ, την απελευθέρωση του τόπου μας θέλομεν και ας πάρουν τα χανουμάκια το φυσικό αέριο. Όμως, το ζητούμενο δεν είναι να τους χαρίσουμε ό,τι έχουμε για να είμαστε ελεύθεροι, ούτε να μας χαρίσουν την ελευθερία μας ως ανταμοιβή για τα δικά μας αγαθά, αλλά να παλέψουμε μαζί Ελλάδα και Κύπρος ΚΑΙ για την απελευθέρωσή μας και για να κρατήσουμε τις πηγές του εθνικού μας πλούτου, κι εδώ δεν μιλώ μόνο για τα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αεριού.

Ως Έλληνες κι ορθόδοξοι ας αρχίσουμε επιτέλους ενωμένοι, Ελλαδίτες και Κύπριοι, τον αγώνα για την εθνική μας απελευθέρωση.

ΕΛΛΑΔΑ – ΚΥΠΡΟΣ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ

Advertisements