Κυκλοφορεί η «ΕΝΩΣΙΣ» Οκτωβρίου

Εθνικωλογικόν Εκδοτικόν Σημείωμα
ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ 

Ζούμε με ψευδαισθήσεις. Τραντάχτηκε η εξουσία του Χριστόφια με την έκρηξη στο Μαρί και τις κινητοποιήσεις που ακολούθησαν κι όμως, όχι μόνο δεν παραιτείται, αλλά γίνεται πιο αλαζονικός, πιο χυδαίος, πιο πεισματάρης. Ζούμε με την ψευδαίσθηση ότι μπορεί ξαφνικά να καταρρεύσει και να φύγει χωρίς εμείς να κουνήσουμε το δακτυλάκι μας. Τα κόμματα πιέζουν μέχρι εκεί που δεν αμφισβητείται το υπάρχον πολιτικό σύστημα κι ο λαός, διασπασμένος πια, δεν κινητοποιείται έτσι ώστε με την παρουσία του έξω απ’ το Προεδρικό και αλλού ο Χριστόφιας να τρέμει που ο λαός είναι στους δρόμους και τον κυνηγά.

Έρχονται οι δημοτικές εκλογές και πολλοί νομίζουν ότι το ΑΚΕΛ και ο Χριστόφιας θα εκμηδενιστούν ως διά μαγείας, χωρίς εμείς ΟΛΟΙ μαζί να βάλουμε το χεράκι μας. Το έχουμε γράψει ξανά. Ο Χριστόφιας και το ΑΚΕΛ μπορεί να φύγουν μόνο εάν τα κόμματα, δια μέσου της Βουλής, αρχίσουν έναν αγώνα για την ανατροπή του. Η άλλη οδός είναι ο ίδιος ο λαός, ο οποίος, όμως, έως τώρα δεν λαμβάνεται υπόψιν, προφανώς διότι ο Χριστόφιας κατανοεί πολύ καλά και το πολιτικό σύστημα και την ανικανότητα και την άρνηση των κομμάτων να φτάσουν στα άκρα. Ο Χριστόφιας γνωρίζει πολύ καλά πως το ΔΗΚΟ δεν μπορεί να είναι εναντίον του ουσιαστικά, διότι καραδοκεί να πάρει την Προεδρία με δικά του στελέχη στις επόμενες εκλογές, με τη βοήθεια του ΑΚΕΛ. Το ΔΗΚΟ αυτή τη στιγμή το παίζει σε δυο ταμπλό, και με τον ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ και με τον ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ. Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, θέλει μεν την εξουσία, αλλά όχι και τα προβλήματα των τελευταίων δεκαέξι μηνών. Προτιμά, δηλαδή, να μας καταστρέψει πρώτα ο Χριστόφιας και μετά ως σωτήρας να έρθει ν’ αναλάβει την εξουσία. Τόσος είναι πια ο πατριωτισμός τους. Η ΕΔΕΚ, το ΕΥΡΩΚΟ και οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ είναι από ανύπαρκτοι μέχρι αστείοι και ο Χριστόφιας έχει το ελεύθερο ν’ αλωνίζει μόνος του, χωρίς τον φόβο της κατάρρευσης.

Εδώ και ένα μήνα έξω απ’ το Προεδρικό κάθε Δευτέρα, οι χιλιάδες λαού έχουν εξαφανιστεί. Η μεγάλη αυτή πίεση προς τον Χριστόφια, ως δια βλακείας, εξουδετερώθηκε. Ο Χριστόφιας ανασυνθέτει τις δυνάμεις του και με ελιγμούς σιγά σιγά καταφέρνει να ανατρέπει το κλίμα εναντίον του, πότε με πολεμικές μετωπικές επιθέσεις εναντίον του λαού και των κομμάτων, πότε συσπειρώνοντας τους δικούς του ανθρώπους και πότε με τη δύναμη που του παρέχει ο, ελεγχόμενος από το ΑΚΕΛ, κρατικός μηχανισμός. Εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, μην εκπλαγείτε εάν αύριο, στις δημοτικές εκλογές, το ΑΚΕΛ αυξήσει τα ποσοστά του ή τα κρατήσει στο ίδιο επίπεδο. Ούτε πρέπει να σας εκπλήξει το ότι, τελειώνοντας τη θητεία του, εάν την τελειώσει, μπορεί να ισχυρίζεται ότι ήταν ένας σπουδαίος πρόεδρος, παρά τον πόλεμο που του κάναμε όλοι. Το ΑΚΕΛ είναι ΣΑΤΑΝΙΚΟ, μπορεί από το χάος να φτάσει στον παράδεισο, είναι ιός ανεξέλεγκτος, είναι το πιστεύω και το ιδανικό του μέσου κυπριακού κυπριώτικου σκατοκυπραίου. Γι’ αυτό και προσωπικά, εδώ και δεκαετίες, ισχυρίζομαι πως το ΑΚΕΛ είναι, ουσιαστικά, το 80 τοις εκατόν του λαού μας.

Ας πάψουμε να ζούμε με ψευδαισθήσεις. Ο Χριστόφιας θα φύγει μόνο αν τον φύγουμε. Μόνο με την κατά μέτωπον σύγκρουση. Μόνο αυτήν τη σύγκρουση φοβάται το ΑΚΕΛ. Τις άλλες τις ξέρει καλά και τις διαχειρίζεται όπως θέλει. Πρέπει επιτέλους να ξυπνήσουμε, μην πάθουμε αυτά που έπαθε ο Τάσσος Παπαδόπουλος που, ακόμη και ως την τελευταία στιγμή, ενώ ήξερε ότι είναι προδότες, ότι τον είχαν προδώσει, ότι ήταν συνεργάτες των Εγγλέζων, ήταν κύριος μαζί τους και τους άφηνε ακόμη και να τον βρίζουν. Μην την πατήσουμε, όπως την πατήσατε όλοι εσείς οι βλάκες, οι καιροσκόποι, οι πούττοι, οι απολιτικοποίητοι, οι ελεεινοί έμποροι, που στο δεύτερο γύρο, ενώ έπρεπε ο Χριστόφιας να τιμωρηθεί για τη βρωμιά που έκανε στον Παπαδόπουλο και την Κύπρο, πήγατε και τον βγάλατε Πρόεδρο κιόλας, μήπως και βρωμίσει τάχατες το λερωμένο χεράκι σας ψηφίζοντας Κασουλίδη, δηλαδή κάποιον δεξιό. Τώρα που ο αριστερός σας αποδείχτηκε ακροδεξιός, φάτε τον στη μούρη.

Έχουμε μια ίσως τελευταία ευκαιρία ν’ απαλλαγούμε από τον σοσιαλφασίστα και το τσιβίτζι που ονομάζεται ΑΚΕΛ. Αυτή η ευκαιρία είναι στα δικά μας χέρια. Πρώτα, ΔΕΝ φεύγουμε από το Προεδρικό και τους άλλους δρόμους ώσπου να φύγει το μίασμα. Ύστερα πιέζουμε τα κόμματα ν’ αναλάβουν τις ευθύνες τους, αλλιώς στις δημοτικές εκλογές όπου κάποιο κόμμα στηρίζει υποψήφιο του ΑΚΕΛ, θα κατεβάζουμε κι εμείς δικούς μας υποψηφίους, ώστε το κόμμα αυτό να τιμωρείται. Καμιά ψήφος δεν πρέπει να πάει στους υποψήφιους του ΑΚΕΛ. Αν το ΑΚΕΛ τιμωρηθεί, δεν θα έχει άλλη επιλογή από το ίδιο να ζητήσει την παραίτηση του Χριστόφια. Καμιά ψήφος στο ΑΚΕΛ, καμιά ανοχή στον Χριστόφια, διότι με ψευδαισθήσεις και ευσεβοποθισμούς ΔΕΝ φεύγουν οι τύραννοι.

 Β.Φ.

Advertisements