Είναι πελλός…

Σήμερα, 9.10.11, σε ομιλία του στην εκδήλωση των Μορφιτών, ο Χριστόφιας αυτοαποκαλύπτηκε ως αυτός που είναι. Δηλαδή ένας πελλός Πρόεδρος, όχι του Κυπριακού λαού, αλλά των αγανακτισμένων ακελικών που τον ακολουθούν και τον λατρεύουν, ακόμη κι όταν αμολάει ασυναρτησίες και εκστομίζει παλληκαρισμούς, ωσάν να είναι ηγέτης μιας υπερδύναμης, έτοιμης να υπερασπίσει τα δικαιώματα του πλανήτη μας.

Ο πελλοχριστόφιας άρχισε την ομιλία του με την εξής προσφώνηση: Συναγωνιστές, συναγωνίστριες, Μορφίτες, Μορφίτισσες, συμπατριώτες, συμπατριώτισσες…

 Δηλαδή πρώτα έβαλε τους Ακελικούς, μετά  τους Μορφίτες, μιάς και η εκδήλωση οργανωνόταν από τον Δήμο Μόρφου και μετά εμάς τους υπόλοιπους.

Δεν χρειάζεται κανένα σχόλιο. Ούτε οι φωνασκίες του και ο βήχας του χρειάζονται σχόλια. Ο άνθρωπος επέλλανεν και λέει ότι θέλει. Οι ακελικοί, ειδικά τα στελέχη και τα γεράκια του κόμματος πρέπει να τον μισούν θανάσιμα. Δεν ερμηνεύεται αλλιώς το γεγονός ότι δεν του λέει κανείς απ’ αυτούς να παραιτηθεί και να πάει σπίτι του πριν καταστρέψει κι άλλο και το κόμμα του και την Κύπρο.

Advertisements