Δεν φεύγει – ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ

Όσοι ακόμη πιστώνουν το ΑΚΕΛ με ίχνος πατριωτισμού είναι τουλάχιστον βλάκες, για να μην πω πως έχουν άλλα αλλότρια κίνητρα για να υποστηρίζουν τέτοια καθάρματα. Δεν μπορούμε πια να μιλάμε για τον Χριστόφια και το ΑΚΕΛ με όρους πολιτικούς, τους έχουν κατακρεουργήσει και τους έχουν θάψει βαθιά μέσα στην γη. Το ΑΚΕΛ και ο Πρόεδρός τους έχουν αλλάξει τα φώτα αυτής της έστω και αστικοδημοκρατικής πολιτείας. Εκεί που στην νήσο βασίλευε η διακομματική δικτατορία τώρα βασιλεύει η ΜΟΝΑΡΧΙΑ, ναι ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ είναι ΜΟΝΑΡΧΗΣ και ουσιαστικά και συμβολικά. Είναι Βασιλέας, είναι γυμνός, φαίνεται ότι έχει μόνο ένα αρχίδι άλλα πάλι δεν τον νοιάζει. Έχει γίνει αντιληπτό, ακόμη και σε πάρα πολλούς ΑΚΕΛικούς, ότι είναι ένας ανεπιθύμητος αυταρχικός τσαρλατάνος, αλλά ούτε αυτό είναι αρκετό για να σεβαστεί στοιχειωδώς τους κανόνες του παιχνιδιού και να παραιτηθεί. Δεν παραιτείται διότι προφανώς, όπως άλλωστε είπε κιόλας, θέλει σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς να τελειώσει το έργο του. Το έργο του Χριστόφια είναι ο τελειωμός τους Κυπριακού λαού και της Κυπριακής δημοκρατίας. Ο Χριστόφιας θέλει να παραδώσει ένα συνεταιρικό με τους Τούρκους,  κρατίδιο υπό την αιγίδα της Αγγλίας και της Τουρκιάς, ώστε ο αφελληνισμός της νήσου να είναι τελεσίδικος. Γνωρίζει πολύ καλά ότι μόνο με τον αφελληνισμό του λαού μας μπορεί το ΑΚΕΛ να βρίσκεται στην εξουσία, είτε από μόνο του, είτε συνεταιρικά με τους διάφορους Ταλάτ Καρογιάν και Αναστασιάδηδες.

Ο Χριστόφιας είναι κάτι σαν τον ΣΑΤΑΝΑ, κάτι σαν τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ σε μια πραγματική ανθρωπινή μορφή. ΔΕΝ έχει θεό, ούτε πίστη, ούτε πατρίδα, ούτε εθνική ταυτότητα, ούτε ελληνική παιδεία, ούτε εθνικό πολιτισμό, ούτε καν οικογένεια. Είναι ένας σκατάς που υπεράνω των πάντων θέτει το ΚΟΜΜΑ του. Όταν λέμε κόμμα δεν εννοούμε το 30% του κυπριακού λάου, άλλα τα 100 στελέχη που τον έχουν θεοποιήσει και τους 1000 άλλους φανατικούς φουσκωτούς μπράβους που περιφέρει απ’ εδώ και απ’ εκεί στις διάφορες εκδηλώσεις του εν λόγω κόμματος. Το ΚΟΜΜΑ λοιπόν, είναι και το οξυγόνο του και η πίστη του γι’ αυτό και δεν τον νοιάζει που οδηγεί την Κύπρο σε μεγάλες εθνικές και οικονομικές περιπέτειες. Τον νοιάζει να εξασφαλίσει τους μηχανισμούς του κόμματος για να ελαχιστοποιήσει τις απώλειες του ΑΚΕΛ έστω και αν με τις πράξεις του καταστρέφει την Κύπρο.

Παραμένει στην εξουσία για να διορίσει ακόμη περισσότερα στελέχη του ΑΚΕΛ. Ως γνωστόν, έχει διορίσει στον κρατικό μηχανισμό και στους ημικρατικούς οργανισμούς και την τελευταία κουτσή Μαρία του κόμματος. Τώρα θέλει στους εναπομείναντες 16 μήνες να διορίσει και την κουφή Αντρούλλα και τον στραό Νικόλα, για να μην υπάρχει ακελικός που να μην κατέχει σημαντική θέση στους μηχανισμούς του κράτους και της κοινωνίας. Ο Χριστόφιας ΔΕΝ παραιτείται για να καταφέρει να πάρει τις ΜΙΖΕΣ από το φυσικό αέριο και για τους ημέτερους και για το ΑΚΕΛ. Εάν φύγει πριν πάρει τις ΜΙΖΕΣ, τότε το ΑΚΕΛ κι αυτός, ξεφτιλισμένοι όπως είναι και εντελώς πια αναξιόπιστοι αυτοκτονούν, όχι μόνο δεν βλέπουν ξανά την εξουσία αλλά  θα δυσκολευτούν να περάσουν το 10%  του εκλογικού σώματος. Οι ΑΚΕΛικοί θέλουν να φάν να σπάσουν, όπως έγινε ακριβώς με τους άλλους τους προοδευτικούς στην Ελλάδα, οι οποίοι όχι μόνο έφαγαν και έσπασαν αλλα παρέδωσαν και την Ελλάδα στην φτώχεια και την πτώχευση. Έτσι όπως οι ΠΑΣΟΚοι από αγωνιστές του Πολυτεχνείου, διά μέσου της εξουσίας, τα πήραν χοντρά εξασφαλίζοντας ακόμη και τα τρισέγγονά τους, έτσι και τώρα οι ΑΚΕΛικοί αναμένουν να σώσουν τα τομάρια τους για να φάνε μέχρι σκασμού. Με το γόητρο τους βαριά τραυματισμένο δεν έχουν σωτηρία. Η μόνη τους σωτηρία είναι να πάρουν τις ΜΙΖΕΣ απ’ το φυσικό αέριο και να αρχίσουν να εξαγοράζουν συνειδήσεις και σ’ αυτά είναι « μάνες». Η Κύπρος μπορεί να καταστραφεί όχι όμως το κόμμα γι αυτό κι εμείς πια υιοθετούμε την φράση «καλύτερα να τον κλάψει η μάνα του παρά οι δικές μας».

Ότι και να κάνει στο εξής η κεφαλή του είναι μες στην βούρκα. Γράφει τους θεσμούς στο μοναδικό του αρχίδι και ως αρχίδι θα προσπαθεί να δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα και αυτός και τα κωθώνια του. Όμως ο κόσμος είναι ακόμη στους δρόμους και οι δημοτικές εκλογές δεν είναι μακρυά. Θα πάρει άλλη μια εντολή για να φύγει. Αν την αγνοήσει και αυτήν, τότε η σωτηρία του λαού μας θα επαφίεται στον πατριωτισμό μας και ουδείς νόμος υπεράνω των νόμων της πατρίδας. Θα φύγει νύκτα θέλει δεν θέλει.

Advertisements