ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ Ή ΠΩΣ ΤΟ ΑΚΕΛ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ

Πολλοί αφελέστατοι συμπολίτες μας πιστεύουν ότι οι διορισμοί, που έχει κάνει το ΑΚΕΛ, δεν είναι διαφορετικοί απ’ αυτούς που έχουν κάνει άλλοι προέδροι. Πως γίνονται τάχατες μέσα στα θεμιτά πλαίσια ενός απαραίτητου ρουσφετιού, χωρίς οποιαδήποτε άλλη χροιά. Μερικοί, μάλιστα, πιο αφελείς, πιστεύουν πως ήταν καιρός ο κρατικός μηχανισμός να δεχτεί στην αγκαλιά του και άτομα από το μεγαλύτερο κόμμα του νησιού, ωσάν και από το ’60, όταν το ΑΚΕΛ ΔΕΝ ήταν συγκυβέρνηση, μόνο για ελάχιστα χρόνια, δεν είχε καταφέρει ν’ αλώσει τον κρατικό μηχανισμό. Από το ’60 και μετά, το ΑΚΕΛ σταδιακώς, καταφέρνει και βάζει δικούς του ανθρώπους στον κρατικό μηχανισμό. Με τον Βασιλείου στην εξουσία, και μετά με τον Παπαδόπουλο, βάζει ακόμη και πολύ γνωστά κομματικά στελέχη σε διάφορα σημαντικά πόστα. Τώρα, με τον Χριστόφια, πέραν του ότι έβαλε και την κουτσή Μαρία του κόμματος σε πολλές κρατικές υπηρεσίες, έχει αλώσει ΟΛΑ τα νευραλγικά πόστα του κράτους και της κοινωνίας με ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ, πρόσωπα που πήραν αυτές τις θέσεις, ώστε το ΚΟΜΜΑ και ο Πρόεδρος Χριστόφιας προσωπικά να έχουν το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΑΤΙ στο κάθε συγκεκριμένο πόστο. Δεν έχει σημασία αν αυτά τα άτομα έχουν τα προσόντα για το κάθε πόστο, αυτό που μετρά είναι ότι είναι ΣΚΥΛΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ και του ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ, είναι εκεί για να ΒΛΕΠΟΥΝ και να κάνουν αναφορές στο κόμμα, ώστε τίποτα να μην είναι σε γνώση του ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ. Αυτά τα κομματόσκυλλα βρίσκονται, πια, και ελέγχουν ΟΛΕΣ τις υπηρεσίες, ακόμη και τον στρατό και την αστυνομία. Αυτή η πρόσφιλης μέθοδος των δικτατόρων να ελέγχουν, δια μέσου ειδικών στελεχών, τα πάντα, αυτή η άτυπη ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ, είναι καθαρά δημιούργημα του αριστερού φασίστα και δικτάτορα, Δημήτρη Χριστόφια.

Αυτή την ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ δεν πρέπει να τη συγχύζουμε με την επαγρύπνηση του κόμματος. Η επαγρύπνηση του κόμματος είναι μια υπηρεσία εφ’ όλης της ύλης και για παρακολούθηση όλων των πολιτών, ακόμη και των ακελικών. Η ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ του Χριστόφια, το ΜΑΤΙ του Χριστόφια είναι άτομα τοποθετημένα σε συγκεκριμένα πόστα, για να ελέγχουν και αναφέρονται στο Προεδρικό για ζητήματα που άπτονται του συγκεκριμένου πόστου, π.χ. στον στρατό υπάρχουν πολλοί Ακελικοί σε όλες τις βαθμίδες, προφανώς κάποιοι απ’ αυτούς έχουν και ιδιαίτερες και καλές σχέσεις και με τον ίδιο τον Πρόεδρο, όμως ένας είναι το μάτι του Χριστόφια. Αυτός ο ένας είναι το καρφί των καρφιών, είναι ο ΑΚΕΛικός των Ακελικών, ο καραβόσκυλλος των καραβόσκυλλων. Αυτός είναι ο ΑΡΓΥΡΟΥ, ένας ασήμαντος στρατιωτικός, ο οποίος μέσα σε λίγα χρόνια έγινε «στρατάρχης» του Χριστόφια. Προσέξτε, και ο Υπουργός Άμυνας είναι Ακελικός, όπως Ακελίκοι είναι και πολλοί άλλοι στρατιωτικοί των υψηλών βαθμίδων, όμως μόνο ο Αργυρού είναι στην υπηρεσία εντεταλμένος να ελέγχει τον στρατό εκ μέρους του Χριστόφια. Το ίδιο ισχύει για όλες τις υπηρεσίες του κράτους και της κοινωνίας, όπως είναι π.χ. η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, η ΠΥΡΟ­ΣΒΕΣΤΙΚΗ, η ΟΕΛΜΕΚ, η ΠΟΕΔ ή το ΠΑΝΕΠΙ­ΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ, το ΡΙΚ, το ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, η ΥΔΑΤΟΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ κ.ο.κ. Αναφέρω, ενδεικτικά, και άλλες υπηρεσίες, για να δείτε ότι ο Χριστόφιας, με καμιά διακοσιά άτομα, ελέγχει πλήρως όλα τα νευραλγικά πόστα της κοινωνίας μας. Αναφέρω την ΠΟΒΕΚ, το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, την ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ, τα ΠΑΝΕ­ΠΙ­ΣΤΗΜΙΑ, τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΝΟΣΟ-ΚΟΜΩΝ, τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΣΤΥΝΟ-ΜΙΚΩΝ, τον ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ, τον ΣΥΝΔΕ­ΣΜΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ, τον ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ, την ΚΟΠ, τον ΚΟΑ, την ΣΥΤΑ, την AHK, τον ΘOK και όλα τα οργανωμένα σύνολα του κυπριακού ελληνισμού. Εμείς δεν γνωρίζουμε ΟΛΑ αυτά τα καθάρματα του ΑΚΕΛ, γνωρίζουμε μερικά και δημοσιοποιούμε τα ονόματά τους με την παράκληση όπως μας ενημερώσετε κι εσείς οι αναγνώστες μας, ώστε σύντομα να παραδώσουμε στις αρχές τους αρχιρουφιάνους του Χριστόφια, μήπως και καταφέρουμε να σταματήσουμε κάπως το κακό που μας βρήκε.

Μερικά παραδείγματα:

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ: Στο Πανεπιστήμιο Κύπρου πολλοί είναι οι ΑΚΕΛικοί καθηγητές, ένας όμως είναι το ΜΑΤΙ του Χριστόφια, ο ΡΟΛΑΝΔΟΣ ΚΑΤΣΙΑΟΥΝΗΣ, ο ημιμαθής απατεώνας, ο οποίος με ψεύτικα διπλώματα και με απίστευτες κομπίνες κατάφερε να πάρει αυτή τη θέση παρ’ ότι το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι ήταν απατεώνας και παρ’ ότι τη θέση του καθηγητή την είχε πάρει άλλος.

ΣΤΡΑΤΟΣ: Ο αντισυνταγματάρχης Αργυρού, που, όπως ισχυρίζονται οι συγγενείς των 13 θυμάτων της έκρηξης στο Μαρί, είναι ένας από τους κύριους υπεύθυνους της τραγωδίας, ανέβηκε την ιεραρχία πηδώντας τρία τρία τα αξιώματα, για να έχει ο Χριστόφιας τον προσωπικό του ρουφιάνο στο στράτευμα. Είναι γνωστό ότι είναι άσχετος με τα στρατιωτικά θέματα και, αν δεν μας πιστεύετε εμάς, ρωτήστε οποιονδήποτε φαντάρο ή αξιωματικό που τον γνωρίζει.

ΘΟΚ: Είναι γνωστό ότι ο ΘΟΚ είναι ακελικοκρατούμενος εδώ και πολλά χρόνια, όμως αυτό δεν σημαίνει πως το ΑΚΕΛ και ο Χριστόφιας δεν χρειάζονται κι ένα επίσημο ρουφιάνο, ένα επίσημο χαφιέ και τον ρόλο αυτό τον παίζει ο Καραγιάννης. Φυσικά ό,τι δεν προλαβαίνει ο Καραγιάννης, τα μεταφέρει η κόρη του Προέδρου, η οποία διατηρεί στο εν λόγω ΙΔΡΥΜΑ, πολυμελή ομάδα ρουφιάνων και όχι απλώς μερικά μέλη.

ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ: Είναι επίσης γνωστό πως και οι λογοτέχνες μας και ειδικά η Ε.Λ.Κ. είναι ακελικοκρατούμενοι, αλλά το αρχιρουφιανιλλίκκι ανήκει στον Χρίστο Χατζήπαπα, αυτή τη μετριότητα που σε λίγο θα μας τον πλασάρουν και ως υποψήφιο για ΝΟΜΠΕΛ. Ο Χατζήπαπας ως γνωστόν, όταν θέλει το ΑΚΕΛ, έχει άποψη για όλα τα ζητήματα και ειδικά τα ζητήματα που άπτονται αρχών της πούγκας των ακελικών λογοτεχνών, όταν όμως άπτονται της δολοφονίας των πολιτών μας, η Ένωση του τηρεί σιγή γραμματειών και φαρισσαίων. Νοείται ότι ο Χατζήπαπας εκτελεί και χρέη ρουφιάνου και αλλού.

ΕΔΕΚ: Παρ’ ότι στην ΕΔΕΚ υπάρχουν ακόμη αρκετοί πράκτορες του ΑΚΕΛ, το μάτι του Χριστόφια και εύχομαι να κάνω λάθος είναι ο Πάμπος Παπαγεωργίου, ο οποίος πρόσφατα βγήκε βουλευτής με το ΑΚΕΛ και έπαψε ως εκ τούτου να είναι πια ΕΔΕΚίτης. Είναι ο ιδανικός ρουφιάνος, μιας και γνωρίζει πολύ καλά τον χώρο της αντιακελικής αριστεράς, όπως και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, όπως και όλες τις άλλες τάσεις του επαναστατικού κινήματος, μιας και ο ίδιος ήταν κατά καιρούς θιασώτης των απόψεων τους και σε περιπτώσεις πολλές ήταν στενά συνδεδέμενος μαζί τους. Το ΠΑΜΠΟΥΙΝ, όπως αποκαλείται, από τον χώρο αυτό γνωρίζει πολλά πράγματα, από τον χώρο αυτό, όμως, εύχομαι να μην έχει περάσει σε αυτό το εξευτελιστικό στάδιο να προδίδει τους πρώην συντρόφους του, όπως εύχομαι να μην έχει ξεχάσει πως κι εμείς με τη σειρά μας γνωρίζουμε πολύ καλά τον βίο και την πολιτεία του από τον Στρόβολο μέχρι τη Νέα Υόρκη.

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: Έχει αρκετούς, ίσως ο καλύτερος να είναι ο Γ. Φράγκου.

Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να μας ενημερώσουν για τους ρουφιάνους σ’ άλλες υπηρεσίες, για να δημοσιευτούν στο επόμενο φύλλο.

ΕΦ ΕΝΩΣΙΣ

Advertisements