Οι ανθέλληνες έφτασαν

Εθνικωλογικόν Εκδοτικόν Σημείωμα Ιουλίου

Η έκρηξη στο Μαρί ήρθε να επιβεβαιώσει πολλά πράγματα γι’ αυτόν τον τόπο. Πρώτον, ότι η κυβέρνηση των ακελικών αποτελείται από ανίκανους κι επικίνδυνους σταλινικούς, οι οποίοι νοιάζονται μόνο για το κόμμα και τίποτα άλλο, και δεύτερον πως η αντιπολίτευσή μας αποτελείται από μικροσκοπικούς καιροσκόπους, οι οποίοι ενδιαφέρονται για τα πολιτικά οφέλη, που μπορεί να κομίσουν από τις αποτυχίες του ΑΚΕΛ, παρά για το μέλλον του τόπου. Κυβέρνηση και αντιπολίτευση αφήνουν τη χώρα ακυβέρνητη, μέσα στο σκοτάδι, βαθιά βουτηγμένη στην οικονομική κρίση και στο έλεος του Θεού. Τι άλλο να σημαίνει το ότι όλοι της αντιπολίτευσης μιλάνε για ανικανότητα των κυβερνώντων, αλλά απ’ την άλλη τους αφήνουν να μας κυβερνήσουν για άλλους 18 μήνες και όλα αυτά για το καλό μας; Πώς μπορούν οι ανίκανοι να κυβερνήσουν για το καλό μας; Ποιους κοροϊδεύει ο Αναστασιάδης, ο Καρογιάν, ο Ομήρου, ακόμη και οι Συλλούρης και Περδίκης; Εμάς, προφανώς. Τι περιμένουν; Να μας οδηγήσει στο χάος, για να έλθουν μετά και να πουν «μα εμείς λέγαμε ότι είναι ανίκα- νοι»; Τι περιμένουν, δηλαδή; Να μας σπρώξει κάτω απ’ τον γκρεμό ο Χριστόφιας και ύστερα να αντιδράσουν; Είναι ολοφάνερο ότι ζούμε σ’ ένα παραλογισμό, σε μια χώρα εκτός ιστορίας, εκτός προοπτικής.

Ο Χριστόφιας μάς αξίζει. Δεν είναι τυχαίο που μας κυβερνά ένας λινοπάμπακος, που σπούδασε σε σχολή προπαγάνδας, χωρίς ελληνική παιδεία, χωρίς να είναι κοινωνός της ορθόδοξης και ελληνικής μας παράδοσης, χωρίς η πίστη του να ταυτίζεται με την πίστη του λαού, χωρίς να μπορεί να ταυτίζει τα συμφέροντα της παράταξής του με τα συμφέροντα του συνόλου του λαού. Πώς ο Σοβιετικός Χριστόφιας και τα Χριστοφάκια, που τον περιτριγυρίζουν, αντιλαμβάνονται αυτή τη χώρα και το μέλλον της; Μα είναι απλό και όποιος δεν το κατάλαβε τον τελευταίο καιρό είναι άμυαλος. Οι Ακελικώφ αντιλαμβάνονται αυτόν τον τόπο ως ένα σοβιετικό κτήμα του ΑΚΕΛ, όπου οι άνθρωποι κατοικούν εδώ, για να πίνουν ΛΟΕΛ, να υποστηρίζουν ΟΜΟΝΟΙΑ, να είναι γραμμένοι στην ΠΕΟ, να τραγουδούν Παπακωνσταντίνου και Νταλάρα, να σιέζουν πάνω μας και μετά να μας ζητούν να απολογηθούμε, διότι κάποιοι έκαναν πραξικόπημα το ’74. Ποιοι; Αυτοί που όχι μόνο ΔΕΝ αντιστάθηκαν στο πραξικόπημα, αλλά κερνούσαν και τους πραξικοπηματίες γλυκό καρυδάκι. Όποιοι δεν είναι ΑΚΕΛικοί δεν είναι ούτε Κυπραίοι, το είπε εξάλλου και ο Πρόεδρος στην περιβόητη γιορτή του αίσχους, στις 19 του Ιούλη στο Προεδρικό, όταν έλεγε συνεχώς ότι ο λαός βρίσκεται στο Προεδρικό, υπονοώντας ότι εμείς που βρισκόμαστε έξω από το Προεδρικό ή στα σπίτια ή τις δουλειές μας είμαστε Σύριοι ή Τούρκοι. Ποιος τα λέει όλα αυτά; Μα αυτός που λέει ότι δεν είμαστε Έλληνες, ότι είμαστε πιο κοντά στους Σύριους και τους Τούρκους. Απόδειξη ότι όλοι τουρκικό καφέ πίνουμε και όλοι το φέσι θέλουμε ξανά να φορέσουμε.

Ο Χριστόφιας μας ντροπιάζει. Κάνει την πάπια και δεν ιδρώνει τ’ αυτί του, έστω και αν 20000 διαδηλωτές τον αποκαλούν δολοφόνο, έξω από το Προεδρικό. Συνεχίζει να κυβερνά τον ακελικό λαό του γράφοντας τους υπόλοιπους στα παλιά του τα παπούτσια, διότι αρχίδια δεν έχει. Αν είχε, θα έλεγε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ένα συγγνώμη, που το «ατύχημα» έγινε κατά τη δική του θητεία. Δεν λέω να έλεγε ότι φταίει αυτός ή η κυβέρνησή του, αλλά να αναγνωρίσει ότι κατά τη θητεία του έγιναν θρύψαλα δεκάδες ζωές συμπατριωτών του, που κάποιοι σίγουρα ήταν και ΑΚΕΛικοί. Όχι μόνο ο αθεόφοβος δεν λέει συγγνώμη, αλλά κινητοποιεί τον κρατικό και κυρίως τον γκεμπελικό μηχανισμό του ΑΚΕΛ, για να αρχίσει το ψου ψου της ελαχιστοποίησης της ευθύνης του, ρίχνοντας την ευθύνη στον πλοίαρχο Ιωαννίδη και στους άλλους στρατιωτικούς και πυροσβέστες.

Αυτό είναι το ΑΚΕΛ, αγαπητοί αναγνώστες. Οι προδότες που διέλυσαν το ΚΚΚ, οι προδότες που έκτισαν τις αγγλικές βάσεις, οι προδότες που δεν συμμετείχαν στο ΕΑΜ στον μεσοπόλεμο, οι προδότες που έστειλαν τα παιδιά μας στον στρατό των εγγλέζων, οι προδότες και καταδότες του επικού αγώνα της ΕΟΚΑ, οι προδότες που ταυτίστηκαν με τον φασίστα Κληρίδη για να μην ταυτιστούν με τον φασίστα Μακάριο, οι προδότες που καλύφτηκαν αμέσως μετά και για είκοσι χρόνια κάτω από τον τσιεππέ του Μακαρίου, οι προδότες που δεν πολέμησαν στον Πενταδάκτυλο, οι προδότες που δεν πολέμησαν στην Ομορφίτα, οι προδότες που καλλιεργούσαν για δεκαετίες τον ανθελληνισμό, οι προδότες που έκαναν το παν να φύγει η ελληνική μεραρχία και τελικά έφυγε, οι προδότες που άφησαν την Κύπρο χωρίς άμυνα και οι προδότες που ψήφισαν, όσοι ψήφισαν, ΟΧΙ, για να τσιμεντώσουν το ΝΑΙ. Τώρα, έχουν το θράσος να ζητούν και πιστοποιητικά πατριωτισμού, έχουν το θράσος ούτε τους νεκρούς να μην σέβονται. Θέλει αρετή και ελληνική παιδεία, για να σεβαστεί κάνεις τους νεκρούς, κάτι που οι σοβιετικοί νεοοθωμανοί του ΑΚΕΛ δεν διαθέτουν.

Τώρα, σαν ακυβέρνητη πολιτεία για τους επόμενους 18 μήνες, ανενόχλητος ο Χριστόφιας θα μας δένει πιο πολύ στο άρμα της Τουρκίας. Τώρα, ανενόχλητος θα μας οδηγεί από καταστροφή σε καταστροφή και θα γίνεται ακόμη πιο προκλητικός. Η αντιπολίτευση ως άλλοι Πόντιοι Πιλάτοι έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία να μας απαλλάξουν από το μίασμα. Ως εξίσου αλλοτριωμένοι εκσυγχρονισμένοι Έλληνες της κακιάς ώρας, δίδουν σανίδα σωτηρίας στον Χριστόφια, για να μην αμφισβητηθεί το σύστημα που θα τους ανεβάσει στην εξουσία, αδιαφορώντας αν θα καταστρέψουν και τον τόπο και την οικονομία. Αυτοί είναι οι ηγέτες μας. Να γιατί το κίνημα έξω από το Προεδρικό πρέπει ν’ αρχίσει να δείχνει τα δόντια του και έξω από τα γραφεία ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

Β.Φ.

Advertisements