Υπεράνω των νόμων…

Είναι σε όλους γνωστον ότι οι διαφημίσεις σε δημόσιους χώρους και ειδικά σε χώρους που μπορούν να προκαλέσουν ατυχήματα όπως είναι οι στύλλοι των φαναριών της τροχαίας ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ. Εκτός για το ΑΚΕΛ φυσικά που τυγχάνει να είναι υπεράνω των νόμων όχι μόνο διότι είναι εξουσία, αλλά επειδή τα μέλη του τυγχάνει κιόλας να είναι ο περιούσιος λαός του κυπριακού κρατισμού, ο οποόος ΔΕΝ δέχεται καμία κριτική και καμία παρατήρηση.

Φέτος όπως και στα προηγούμενα χρόνια οι στύλλοι της τροχαίας σε όλη την κεντρική πόλη διαφημίζουν το περιβόητο φεστιβάλ της ΕΔΟΝ όπου οι νεογενίτσαροι του κόμματος ψυχαγωγούν τα ΕΔΟΝΟΠΟΥΛΑ για να μην ξεφεύγουν απ’ το μαντρί.Τα ΕΔΟΝΟΠΟΥΛΑ, ακόμη και στο φως της ημέρας κολλούν αφίσες πάνω στους στύλλους και από τις δυό μεριές ώστε να σταθεροποιούνται και να μην υπάρχει κίνδυνος να βγουν. Σε μερικούς στύλλους είδα και διαφημίσεις των ESTATE AGENTS να διαφημίζουν διαμερίσματα. Κοιτάζοντας όμως λίγο πιο προσεκτικά πρόσεξα πως οι ESTATE AGENTS ήταν πάλι τα παιδιά της ΕΔΟΝ, οι οποίοι τραβούν μέλη στην παράταξή τους βοηθώντας τους φοιτητές να βρουν διαμερίσματα στον τόπο σπουδών τους.

Νομίζω καταλαβαίνετε που είναι το πρόβλημα. Εάν κολλούσαμε εμείς ή κάποια άλλη ομάδα, έστω κι ένα μικρό φυλλάδιο, η αστυνομία θα ήταν εκεί στο πι και φι να προστατεύσει τον κυπριακό λαό.

Ένας μόνο τρόπος υπάρχει για να σταματήσει αυτό το κακό. Παρακαλώ όλες τις ομάδες πολιτών να αφισοκολλούν κι αυτοί στους στύλλους που πάνω που τις αφίσες της ΕΔΟΝ, όχι μόνο για να κερδίσουμε κι εμείς το δικαίωμα στην τζάμπα διαφήμιση, αλλά για να βάλουμε κιόλας φραγμούς στην κακαισθησία του ΑΚΕΛ.

Advertisements