ΑΠΟΕΛ KAI ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ


Ευτυχώς που υπάρχει και ο φούρπος. Στον αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ- ΑΠΟΕΛ καταλάβαμε άλλη μια πτυχή του κυπριακού προβλήματος. Τελικά η μεγάλη αντίθεση στην Κύπρο δεν είναι ο τουρκικός επεκτατισμός εναντίον του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα των Ελλήνων αλλά η αντίθεση, (τουλάχιστον έτσι έδειξαν οι οπαδοί των δύο ομάδων αναρτώντας οι μεν αποελίστες ελληνικές σημαίες και οι δε Ομονοιάτες ένα τεράστιο ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ,) κομμουνισμού και εθνικής ταυτότητας. Νοείται ότι κέρδισε η ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ  και αυτό επειδή κατά βάθος και οι Ομονοιάτες βαθιά μέσα τους, πολύ βαθιά, νιώθουν Έλληνες αλλά ντρέπονται να το πουν.

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΕΛ

Το είπε ο παρπέρης μου, ο οποίος πρέπει να είναι ο μόνος Κύπριος που δεν σκαμπάζει γρι από ποδόσφαιρο και είναι πολύ καλό και σας το μεταφέρω.

ΜΑΣΤΡΕ ΑΝΤΡΙΚΚΟΣ ( Ακελικός Oμονοιάτης πελάτης): Αν δεν ήταν ο διαιτητής πιερωμένος, εν τες ετρώαμεν ούτε την κότσιηνην Πέφτην.

ΚΟΥΡΕΑΣ ΜΟΥ( δεξιός παρπέρης): Μα απ’ ότι άκουσα εφάετέ τες δίκαια.

ΜΑΣΤΡΕ ΑΝΤΡΙΚΚΟΣ: Μα είντα δίκαια, όλαν; Εν είδες που έδωσεν κότσιηνην κάρταν του παίκτη μας;

ΚΟΥΡΕΑΣ ΜΟΥ: Εν ηβρίσκεται η ίσια σας. Εάν του εδίαν ΓΑΛΑΖΙΑ κάρταν , πάλε ήταν να φωνάζετε τζιαι να τον εκατηγορούσατε τζιαι για εθνικισμόν που πάνω.

 

 

Advertisements