Εθνικωλογικόν Δεκεμβρίου

ΚΙΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ

Είναι πια ολοφάνερο ότι η απόπειρα να αποδεχτούμε μια πολύ κακή έως
θανατηφόρα για τον ελληνισμό λύση του κυπριακού δεν περιορίζεται μόνο στο πολιτικό επίπεδο. Η αντίσταση του λαού μας κατά του σχεδίου Ανάν, και πριν και μετά, έχει κάνει τους εχθρούς μας πολύ πιο σοφούς. Έχουν κατανοήσει ότι για να περάσει η λύση, πρώτα πρέπει να παραλύσουν αυτά τα στοιχεία που κρατούν αυτό το λαό σε κάποια εγρήγορση. Αυτά τα στοιχεία είναι ο πολιτισμός μας και η οικονομία μας. Σε πολιτικό επίπεδο η ηγεσία μας και η διεθνής κοινότητα μαζί με τους Τούρκους έχουν καταφέρει παρά πολλά. Ήδη συζητάμε για πράγματα, που εάν λέγονταν πριν μερικά χρόνια, ακόμη και αυτοί που τώρα τα προωθούν μετά μανίας, θα έβγαιναν και θα έσχιζαν τα ιμάτιά τους και θα αποκαλούσαν προδότες αυτούς που τα έλεγαν. Η μια υποχώρηση έφερε την άλλη, και ακόμη είναι νωρίς, και ως γνωστόν οι Τούρκοι δεν είναι και ιδιαιτέρως βιαστικοί. Άσε που εμείς ως κοινοί θνητοί ΔΕΝ γνωρίζουμε πόσες άλλες υποχωρήσεις έχει κάνει η ηγεσία μας.

Στο ιδεολογικό πεδίο έχουμε χάσει κατά κράτος. Βρισκόμαστε σε μια απέ-
ραντη σύγχυση και οι ιδεολογικοί μηχανισμοί και του δικού μας κράτους και
των εχθρικών κρατών δίνουν ασύλληπτες μάχες για την ιδεολογική μας αποχαύνωση. Φτάσαμε ήδη στο σημείο που νιώθουμε εμείς ένοχοι για την εισβολή ή, για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι και πολίτικαλι κορέκτ, την ειρηνευτική επιχείρηση των αδελφών Τούρκων. Ήδη αυτοί που μιλούν για κατοχή και απελευθέρωση και ελευθερία χλευάζονται ως γραφικοί και ονειροπόλοι και επικίνδυνοι. Ήδη η μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας έχει σφηνώσει στον εγκέφαλό της όλα τα ιδεολογήματα των Τούρκων,
από το ιδεολόγημα ότι οι «καημένοι» οι Τούρκοι είναι τα θύματα του κυπριακού, μέχρι του ιδεολογήματος ότι για τα πάντα φταίει ο ορατός και αόρατος εθνικισμός των Ελλήνων και οι αγώνες τους, όχι για την ελευθερία όπως έλεγαν παλιά, αλλά οι αγώνες τους για την εξολόθρευση των Τούρκων. Μέσα σε κάθε ελληνική κεφαλή κρύβεται ένας νεοκυπριακός και τουρκικός εγκέφαλος.

Παρ’ αυτά ο λαός μας δεν έχει ακόμη υποκύψει. Γι’ αυτό και η μάχη μεταφέρεται πια και στο επίπεδο του πολιτισμού και της οικονομίας. Οι τελευταίες απόπειρες συκοφάντησης των αγώνων αυτού του λαού, όπως και η αλλαγή των σχολικών βιβλίων για να υποσκάψουν και άλλο την εθνική μας συνείδηση, εντάσσονται στη γενική απόπειρα ευνουχισμού και αποδυνάμωσης των αντιστάσεων του λαού μας. Η πολιορκία με τα πολιτιστικά πρότυπα, όπου δεσπόζει η ελληνοτουρκική συνύπαρξη αντί οι ίδιες οι τέχνες, η υπόγεια διείσδυση της τουρκικής γλώσσας από το ΡΙΚ και όχι μόνο, όπως και η λαγνεία του δήθεν κυπριακού μας ανατολίτικου πρόσωπου, το οποίο παρεμπιπτόντως είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό των τουρκοκυπρίων, όπως ισχυρίζονται οι μεταμοντέρνοι θεωρητικοί της βλακείας και του πεμπτοφαλαγγισμού, παίρνουν επικίνδυνες και μεταδοτικές διαστάσεις. Νοείται ότι κάποια πράγματα δεν είναι τόσο χοντροκομμένα, για να μπορούν οι ιθύνοντες να ελίσσονται και να μην προκαλούν αντιδράσεις. Ο αγώνας π.χ. εναντίον της ελληνικής γλώσσας δεν είναι μόνο άμεσος σε κάποια επίπεδα αλλά υπόγεια ως
αντιδιαστολή με την κυπριακή διάλεκτο. Υποστηρίζοντας την κυπριακή διάλεκτο ως γλώσσα, οι κρετίνοι θεωρητικοί του κυπριωτισμού όχι μόνο γαργαλάνε τον αλλοτριωμένο λαό που αρέσκεται στα τζιαι και στα τσιε, αλλά φέρουν και καίριο πλήγμα στην άρθρωση της κοινής ελληνικής και μιας πιο σύνθετης και εποικοδομητικής σκέψης.

Με την οικονομία τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα, διότι αφορούν άμεσα
και την ποιότητα της ζωής των ανθρώπων και καίει πολύ περισσότερο τον
όχλο που πάει να χάσει τα έως τώρα προνόμιά του. Είναι γνωστό ότι μεγάλοι οίκοι και τραπεζικά σύνολα βάλλουν χέρι όχι μόνο στις οικονομίες της Ελλάδας, Ιρλανδίας, Ισλανδίας και πολλών άλλων ευρωπαϊκών χωρών αλλά και της Κύπρου. Όπως και στην Ελλάδα, έτσι και στην Κύπρο, αύριο το αντάλλαγμα για ένα υψηλότερο βιοτικό επίπεδο και μια καλύτερη καταναλωτική δύναμη θα είναι οι υποχωρήσεις στα εθνικά θέματα και η απεμπόληση της εθνικής ανεξαρτησίας. Νοείται ότι η μεταναστευτική
πολιτική της κυβέρνησης, όπως και οι δραστηριότητες των ΜΚΟ που ασχολούνται με τους πολιτικούς πρόσφυγες και το μεταναστευτικό, αυτό το ρόλο παίζουν, της υπόσκαψης της κοινωνίας μας για να μην αντέξει ο λαός στις πιέσεις για υποχωρήσεις που μεθοδεύονται στο άμεσο μέλλον. Η απόπειρα μεταβολής της Κύπρου και της Ελλάδας σε σύγχρονα πολυπολιτισμικά, ανεξίθρησκα, πολυεθνικά κράτη σε αυτό στοχεύει,
στην απώλεια εθνικών εδαφών και στην απώλεια της ανεξαρτησίας μας. Η τουρκολαγνεία και η μουσουλμανομανία των ανθρώπων που αποκαλούνται Έλληνες είναι πεμπτοφαλαγγισμός, στην καλύτερη περίπτωση.

Με αυτά τα δεδομένα δεν χωρεί πολλή αισιοδοξία. Οι αντιστάσεις όμως υπάρχουν, έστω και στη νηπιακή τους μορφή. Όμως, χωρίς άλλη καθυστέρηση, χρειάζονται σκληροί αγώνες σε όλα τα επίπεδα: στο πολιτικό, στο ιδεολογικό, στο πολιτιστικό και στο οικονομικό.
Πρέπει πια, χωρίς φόβο και με πάθος, να φωνάξουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι η Κύπρος και η Ελλάδα είναι χώρες ελληνικές και ορθόδοξες και δεν γουστάρουν να είναι υπόδουλες ούτε στους Νεότουρκους ούτε στους Οθωμανούς ούτε στους ευρωπαίους, μα ούτε
στα αφεντικά της παγκόσμιας μαφίας των τραπεζικών συγκροτημάτων. Πρέπει όχι μόνο να το φωνάξουμε, αλλά δειλά δειλά και συνετά να αρχίσουμε πρακτικά πια να αντιστεκόμαστε σε οποιανδήποτε αυθαιρεσία των ξένων ή δικών μας αφεντάδων. Να καταλάβουν όλοι, ντόπιοι, Τούρκοι, ξένοι, Ευρωπαίοι, μετανάστες και εξωγήινοι ότι θα μας βρουν απέναντι τους έτοιμους, ως Έλληνες, για όλα.

Έφτασε η ώρα της αυτοοργάνωσής μας. Τον λόγο τον έχει πια ο ελληνικός
λαός σε Ελλάδα και Κύπρο . Τα κόμματα αποδείχτηκαν ανίκανα να προστατεύσουν τα συμφέροντα του λαού.
Έφτασε η ώρα ο λαός να πάρει την τύχη του στα χέρια του. Αξίζουμε καλύτερης τύχης από έναν Χριστόφια και έναν Παπαντρέου.
Έφτασε η ώρα να παρέμβουμε στην πολιτική σκηνή και να δώσουμε την άλ-
λη εναλλακτική ελληνική πρόταση στα προβλήματα του τόπου. Μια θαρραλέα κίνηση πολιτών που θα καθορίσει στόχους και αντιστάσεις είναι πια πέραν του αναγκαίου. Ένα κίνημα εθνικής ανεξαρτησίας, αξιοπρέπειας και αντίστασης θα πρέπει να γεννηθεί σ’ αυτή την άκαρπη και ξερή γη, πριν η Κύπρος και η Ελλάδα απωλέσουν κι άλλα εδάφη και την ψυχή τους. Θα επανέλθουμε.

Advertisements