Ενωσις Νοεμβρίου

ΑΝ

ΑΝ το ελληνικό κράτος ήταν ένα σοβαρό εθνικά σκεπτόμενο κράτος, μόλις ο Χριστόφιας έκανε τις γνωστές δηλώσεις του περί «εισβολών των μητέρων πατρίδων», έπρεπε να δώσει εντολή στην ΕΛΔΥΚ και στους υπόλοιπους στρατιωτικούς που στελεχώνουν την Εθνική Φρουρά να επιστρέψουν ΑΜΕΣΩΣ στην Ελλάδα.

ΑΝ το ελληνικό κράτος ήταν ένα σοβαρό εθνικά σκεπτόμενο κράτος, μόλις ο Χριστόφιας έκανε τις γνωστές δηλώσεις περί «εισβολών των μητέρων πατρίδων», έπρεπε να δώσει εντολή στους Ελλαδίτες φαντάρους και αξιωματικούς που υπηρετούν στην Κύπρο να εισβάλουν αμέσως στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας και σε άλλα κοιμητήρια της νήσου και να βγάλουν τα κόκκαλα των πεσόντων Ελλαδιτών στη νήσο, κατά το ένα σκέλος της εισβολής, να τα τυλίξουν σε ελληνικές σημαίες και με ευλάβεια να τα επιστρέψουν στην ΑΘΗΝΑ, για να θαφτούν με τιμές ηρώων έξω από την Βουλή.

ΑΝ το ελληνικό κράτος ήταν ένα σοβαρό εθνικό κράτος, μόλις ο Χριστόφιας έκανε τις γνωστές του δηλώσεις περί «εισβολών των μητέρων πατρίδων», έπρεπε να δώσει εντολή στην ΕΛΔΥΚ και την Εθνική φρουρά και στον κυπριακό ελληνισμό να εισβάλουν στο προεδρικό μέγαρο, να στείλουν τον Χριστόφια στο Χάμπστεντ του Λονδίνου ή στο Χίμκι της Μόσχας, εάν τον δεχτεί ο Πούτιν, και ως μητέρα πατρίδα να κηρύξει την ΕΝΩΣΗ ακριβώς όπως προνοεί ο νόμος του Θεού και του λαού, μα και της φύσης.

ΑΝ εμείς εδώ στην Κύπρο ήμαστε ένας σοβαρός λαός, μαζί με την ΕΛΔΥΚ θα ξεθάβαμε και τους αγωνιστές της ΕΝΩΣΗΣ, θα τυλίγαμε τα ιερά κόκαλά τους σε ελληνικές σημαίες και θα τις μεταφέραμε στις ακριτικές περιοχές της μάνας μας, για να έχουμε και κάποιους σοβαρούς λόγους να μεταναστεύσουμε.

ΑΝ ο λαός μας σε Κύπρο και Ελλάδα ήταν σοβαρός, μόλις ο Χριστόφιας εκστόμισε τις γνωστές δηλώσεις περί «εισβολών των μητέρων πατρίδων», έπρεπε όλοι μαζί να τον συνοδεύαμε στο αεροδρόμιο Λάρνακας, για να επιστρέψει επιτέλους στην πατρίδα του το Λονδίνο και να ησυχάσει κι αυτός κι εμείς.

Πού τέτοια τύχη! Κατά μάναν, κατά κόρην, που λέμε εμείς οι Κύπριοι. Κατά τ’ άλλα ΚΑΡΤΕΡΟΥΜΕΝ ΜΕΡΑΝ ΝΥΧΤΑΝ, που λέει κι ο ποιητής. Αυτό που λέει ο ποιητής και όχι αυτό το λογοκριμένο που λέει ο Νταλάρας.

Advertisements

One thought on “Ενωσις Νοεμβρίου

  1. Παράθεμα: Αν… « www.olympia.gr

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.